KAMPÁNY HÍRADÓ 2018: Vajon Önök szerint is félhetünk, mert nemsokára olyan szar város lesz Érd, akár Bécs?
2018. március 08. írta: BoldogÉ

KAMPÁNY HÍRADÓ 2018: Vajon Önök szerint is félhetünk, mert nemsokára olyan szar város lesz Érd, akár Bécs?

Úgy döntöttünk, hogy látván a választási kampány körüli felhajtást, meg a sok baromságot, ami történik, külön blokkot szentelünk  a furcsa mondatoknak, felháborító, morbid és tanulságos eseteknek. Olvassák vidáman!

Aggódom most éppen Lázár János miatt. Egy kicsit. Úgy látszik, Hódmezővásárhely után megroggyant: mármint erkölcsileg. Nem találja a helyét, kiment inkább Bécsbe, hogy onnan köpködjön az ottaniakra és vissza ránk, alá kellett volna állnia, ha már köp, de mindegy.

A kormány elvileg második “legerősebb” embere egy videóban fikázta Bécset, hogy micsoda kosz meg mocsok van ott kint, és rengeteg a migráns, meg a bűnöző migráns, bár az ő fejében ez a két szó nem él meg egymás nélkül, hát nem irigylem szegényt. És amíg ő kintről köpködött, az a derék Matolcsy itthon meg azt találta mondani, hogy még 50 év múlva sem biztos, hogy fel tudunk zárkózni Ausztriához, vagy valami ilyesmit.

ondoltam, ezek nem sokat beszélhetnek egymással, pedig nagy elmék, ha találkoznak.

Innen Érdről nézve ez az egész egyszerre komédia és mély cinizmus. Én így látatlanban szeretnék a városban olyan mocskos utcákat, mint Bécsben. És szeretnék olyan közbiztonságot, mint ami Ausztriában van.
A kormány tényleg ennyire lenézi a magyar embert, hogy ezt beveszi, és ráadásul e jólfésült politikai nájlonarisztokratával még jól belénk is rúg a lenézés után.

Nemhiába kellett leszednie  Facebookról ezt a morbid videót, nem bírja már ezt senki. Túltoltad, János! Több alázatot ,János!

Nem utolsó sorban azokat a magyarokat sajnálom most, akik kint dolgoznak, és lehet, hogy a miniszterek minisztere miatt ferdén néznek majd rájuk. Esetleg elvesztik a munkájukat.

Ja, tudom, majd küldenek nekik Erzsébet-utalványt meg 12 ezer forintot.

Szégyen.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5413724160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása