Szerencsések vagyunk Érden, hiszen Simó Károly személyében nekünk is van egy Németh Szilárd-i színvonalú alpolgink.
2018. március 10. írta: BoldogÉ

Szerencsések vagyunk Érden, hiszen Simó Károly személyében nekünk is van egy Németh Szilárd-i színvonalú alpolgink.

simo-nemethszilard.jpg

Zajlik a kampány, itt is van az ideje, ha kell, hanem, április 8-ig itt lesznek a politikusok az arcunkban.

A Fidesz vállalásairól beszélt a helyi Rezsiharcos, aki szerint az ellenzék teljesíthetetlen ígéretekkel bombázza Önöket. Mint plasztikusan fogalmazott: a tét az, hogy zsarolható, különböző helyekről összegereblyézett politikusokból álló bábkormány veszi-e át a staféta botot.

Valószínűleg a mostani egyszemélyi vezetés és a hozzátartozó vazallusi rendszer álmai netovábbja.

Nem kerülte el a nyelvészkedést sem, hiszen szerinte ők nem ígérnek, hanem vállalásokat tesznek. Nem tudjuk, hogy nem a csatornapénzekkel kapcsolatosan tett vállalásokra gondolt-e.

Lehet, hogy meg is fogják dícsérni, hiszen beleszőtte nyilatkozatába a jó öreg Soros démont is, aki ugyan távol van, de onnan is fenyegeti az érdi polgárokat. Úgy, hogy kerítés, migránsok, migráns-támogatók is megkapják a magukét.

Persze, nem tudjuk ez hogyan függ össze, de szerinte akkor jön a habzsi-dőzsi, 4%-os gazdasági növekedés (szerk. ez a környezetünkben az egyik leggyengébb jelen pillanatban), nyugdíjprémium, miegymás. Lehet, hogy még kolbászból lesz minden érdi kerítés előbb- utóbb?

Azt sem értettük, hogy mire gondolt, mint érdi városvezető, amikor azt mondta,

“... el fog indulni a falufejlesztési program, amelynek a középpontjában a lakhatási körülmények javítása áll majd. A vidék megtartóerejét kell ezzel az intézkedéssel növelni.”

Reméljük, nem Érdre gondolt, csak elcserélte a papírját.

Nyilván meg van neki a Lázár-féle exkluzív videó, hiszen ő is elmondta:

“.. az európai nagyvárosok a bevándorlás első áldozatai – állandósult a terrorveszély, ugrásszerűen megnőtt a bűncselekmények és a nők elleni erőszakos támadások száma.”

Nem tudjuk, mikor költöznek Érdre az első párizsi vagy berlini polgárok, de bizonyára, ha az ottaniak is úgy látják, akkor a napokban megindulnak. És visszafordítani ezt nem lehet – hangsúlyozta.

Az alpolgi büszkén mondta azt is, hogy a Fidesz-KDNP a rezsicsökkentés kormánya, azt persze kifelejtette, hogy hosszú évek óta már nem rezsicsökkentésről van szó, hanem az érdi polgárok kárára gazdagodnak a közműcégek.  

Ilyen egy alternatív valóság!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3013729400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása