KAMPÁNYHÍRADÓ 2018: Önök tudják rá a választ? Most akkor, ha Nyugat-Európa haldoklik, miért akarunk hozzá felzárkózni?
2018. március 11. írta: BoldogÉ

KAMPÁNYHÍRADÓ 2018: Önök tudják rá a választ? Most akkor, ha Nyugat-Európa haldoklik, miért akarunk hozzá felzárkózni?

bayer_zsolt_kebabos_eletem_egyik_fotosopmunkaja.jpg

Napról napra egyre nagyon baromságokkal állnak elő kormányunk potentátjai, Hódmezővásárhely után szinte versenyeznek a megzavarodott urak, melyiküknek ugrik ki nagyobb szégyen a száján.

Most éppen Bayer Zsolt, megkockáztatom, egykoron tehetséges publicista, ütött egy nagyot kalapácsával a muszlim üllőre.

Megjegyezte azt is, hogy "az önfenntartási ösztönét elveszített Nyugat-Európa abba az irányba rohan, hogy hamarosan elérkezzen az az idő, mikor majd föl kell venni a muszlim vallást, ha valaki életben akar maradni".

A Békemenet atyja azt is mondotta volt a Kossuth rádióban, hogy: “nem szeretnénk, ha a muszlim vallás felvétele kellene az életben maradáshoz.”

Mindezt Bem Józseffel (sic!,) a 48-as forradalom és szabadságharc leverése után Törökországba menekült hadvezér sztorijával támasztotta alá, miszerint neki fel kellett vennie a muszlim hitet, hogy életben maradjon, majd Aleppóba száműzték.

Tessék? Kérdezhetnénk, most Bem József történetét használják fel állításaik alátámasztására? Jönnek a migránsok, fel kell majd itthon is venni a muszlim hitet, mert Bemnek Törökországban fel kellett. Azért ez a logikai fonal eléggé elképesztő, ráadásul annyira leegyszerűsítő, hogy jó pár helyen szét is szakad. Bár Orbán azt mondta a múltkor, hogy ő az egyszerű dolgokat kedveli, hát a kutyája le is ment erre szintre. Ráadásul ilyen egyszerűnek és butának nézik a sajátjaikat, hogy ezt el is hiszik nekik, és rettegve futnak ki az utcára, nincs-e mecset a templom helyén. Majd jött még Bayertől olyan panel, mint a bűnös nyugati nagyhatalmak. Hűha, még a gaz imperialisták kifejezést vártam, de az már nem jött. Mintha hatalmas zavar lenne az ilyen nyilatkozatok mögött, hogy nem tudják eldönteni, hogy vérjobbosok legyenek-e vagy vérkommunisták.

Úgy tűnik persze nem beszélt egy másik fő narancs lötty előállító kisiparossal Gulyás Gergellyel, aki pedig üzent a külföldön élő és dolgozó magyaroknak, hogy hazafias kötelességük visszajönni az anyaföldre, legalábbis az én értelmezésem szerint:

“A magyar kormány minden kultúrát és vallást tisztel, azonban úgy gondolja, hogy lehetőség szerint mindenkinek a saját szülőföldjén és hazájában kell boldogulni.”

A kormánypárt saját oldala szerint, Gulyás Gergely azt mondja: a választás tétje az is, hogy fel tudunk-e zárkózni a nyugat-európai jóléti társadalmakhoz.

Most akkor felzárkózunk egy állítólag romlott, elbukó rendszerhez, ami ráadásul muszlim vallású is lesz?

Tényleg lehet valami tudatmódosító cucc abban a narancs löttyben!

De persze az unióval és a muszlimokkal való ijesztgetés a saját szavazóikat erősítheti, az ország többi része meg hangosan röhög, és annak is van ám ereje.

címlap: nyugat.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5513730842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása