Önök lerágták a körmüket izgalmukban, ki fogja felújítani Romics László szakrendelőt? Nem kellett volna, csak EGYETLEN, jól ismert pályázó volt erre az érdi melóra, 900 millióért!
2018. március 15. írta: BoldogÉ

Önök lerágták a körmüket izgalmukban, ki fogja felújítani Romics László szakrendelőt? Nem kellett volna, csak EGYETLEN, jól ismert pályázó volt erre az érdi melóra, 900 millióért!

romics_laszlo_medical_institution_erd.JPG

Visszatért, egy jól ismert cég, igaz más néven Érdre.

Tegnap hozták nyilvánosságra a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény felújításához kapcsolódó közbeszerzés eredményét.

Magáról a közbeszerzésről röviden:

Meglévő régi egészségügyi intézményrész energetikai fejlesztése, átalakítása, felújítása működő intézményi körülmények között négy ütemben. Az átalakítással, felújítással érintett terület 4544 m2.

Homlokzati hőszigetelés készül, a külső és belső nyílászárók kicserélésre kerülnek. Minden belső fal és padlóburkolat kicserélésre kerül, a meglévő váróterek új kazettás álmennyezetet kapnak. A meglévő magastető felújításra kerül. A teljes épületgépészeti és elektromos rendszer megújul.

Főbb mennyiségek:

-1742 m2 gres padlóburkolat készítés,

-2506 m2 pvc padlóburkolat készítés,

-1463 m2 látszóbordás álmennyezet készítés,

- 10.633 m2 festés,

-2225 m2 homlokzati hőszigetelés,

-420m2 homlokzati nyílászáró csere.

T.Mészáros Andrásék potom 900 millióért, egészen pontosan 885.590.925 Ft-ért csaptak a vállalkozással egymás tenyerébe.

Mindössze egyetlen pályázó akadt aki fantáziát látott, hogy elinduljon a közbeszerzésen?

Ezek szerint tényleg jól mehet itt mindenkinek, ha egy közel 900 milliós közbeszerzésre egyetlen ajánlattevő volt. “El sem tudjuk képzelni” mi más oka lehet ennek!

És akkor nézzük meg egy kicsit közelebbről, ki is ez az egyedüli cég. A közbeszerzés nyertese, az F-Építő Generál Zrt (Székesfehérvár, Budai u. 14).

Ja, hogy ez nem ugrik be rögtön?

Talán azon a néven, hogy Progress-B'90 Építőipari és Fővállalkozó Zártkörűen Működő Részvénytársaság?

Ez már sokaknak ismerősebb!

Ha azt mondom, hogy a Romsics első ütemét ők építették illetve a Gárdonyi Uszoda építésénél csődbe ment vállalkozó helyett ők fejezték be a munkát, így ismerős?

Néhány általunk megkérdezett vállalkozó szerint a cégnek az előbb említett beruházások kapcsán, az alválalkozók kifizetésénél voltak megkérdőjelezhető lépései. Utána járunk ennek, mi az igazság, mert ez annak idején komoly hullámokat vert.

Így a végére hagytuk a közbeszerzés eredményének azon részét, amelyben a nyertes cég fenti tevékenységet összehasonlítjuk azzal, hogy milyen tevékenységre vonnak be alvállalkozót:

“A szerződés alvállalkozó bevonásával megvalósított részének rövid ismertetése: földmunka, betonacél szerelés, falazás, vakolás, asztalos szerkezetek elhelyezése, lakatos szerkezetek elhelyezése, ácsmunka, tetőfedés, bádogozás, burkolás, festés, szigetelés, álmenyezete szerelés, gipszkarton szerelés, árnyékolók szerelése, víz-csatorna vezeték szerelés, fűtési hálózat szerelés, szellőzés szerelés, erősáramú hálózat szerelés, gyengeáramú hálózat szerelés”

Ezek után azt az egyszerű kérdést tesszük fel, mit fog csinálni a pénzéért a NYERTES cég.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9513741060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása