Sajnos Simó Károly alpolgi nélkül “mutatták be”, a leendő búvár paradicsom makettjét Érden, a Pacsirta és Kanári utca saroknál!
2018. március 17. írta: BoldogÉ

Sajnos Simó Károly alpolgi nélkül “mutatták be”, a leendő búvár paradicsom makettjét Érden, a Pacsirta és Kanári utca saroknál!

pacsirta-kanari-sarok-01-erd-kaptuk.jpg

Kedves olvasónk hívta fel igyelmünket erre a 3D-s prezentációra, amelyet a minap “mutattak be” Érden.

Próbáltunk szakmai részleteket megtudni az “előadásról”, de valószínűleg bennünket is, mint olvasónkat a csatornázási cég telefonos ügyfélszolgálata: "nem hozzánk tartozik, a közterületeseké" felkiáltással fogadott volna.

Olvasónk a közterületesekhez ügyfélszolgálati telefonszámot nem találta, csak a hibabejelentő elérhetőségét. Oda két hete elküldte, hogy oldják meg, mert a házukig verik fel az autók a vizet. Válaszra sem méltatták.

pacsirta-kanari-sarok-02-erd-kaptuk.jpg

Nem mellékesen a "tó" alatt van egy csatornabeömlő.

Hiányoltuk a bemutatóról T.Mészáros polgármester urat is, lehet, hogy az átvágandó szalagot hiányolta!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7513744990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hederg 2018.03.17. 10:20:26

A NER így működik! Ha sokat "cseszegetik, zavarják az "urakat" igen mérgesek lesznek, pedig jön a választás! Jó, nem lesz leszámolás kedves civilek, csak választás után! Orbán nemzetvető úr megigérte!
süti beállítások módosítása