Kedves érdi rántott husi készítő, még nem gyulladt ki az ALDI-ban frissen vásárolt fritőze? Megúszta, de vigye vissza, mert a cég visszahívta a terméket!
2018. március 18. írta: BoldogÉ

Kedves érdi rántott husi készítő, még nem gyulladt ki az ALDI-ban frissen vásárolt fritőze? Megúszta, de vigye vissza, mert a cég visszahívta a terméket!

fritozvisszahivott-aldi-napi-hu.png

Tűzveszélyes olajsütőt hívott vissza az Aldi.

A cég honlapján ugyan nem találtunk erre vonatkozó információt ma reggelig, de a napi.hu beszámolt róla.

"Az Ambiano Mini Olajsütő termék (szállító: Petermann GmbH & Co. KG) lehetséges kigyulladásveszély miatt a továbbiakban nem használható" - ez áll az egyik XI. kerületi Aldi-egység ajtajára ragasztott tájékoztatón.

plakat-aldivisszahivas-napi-hu.png

A 7499 forintba kerülő olajsütő valamennyi Aldi-boltban kapható volt, de a boltlánc azonnal felfüggesztette az értékesítést és visszahívta a termékeket. A cég tájékoztatása a hiba okát vizsgálják, az "előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelőssége egyelőre nem állapítható meg".

A boltlánc azt kéri, hogy, aki vásárolt ilyen olajsütőt, vigye vissza bármelyik Aldiba, ahol nyugta nélkül is visszaadják a vételérat.

 

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9413749350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása