Kedves érdi ínyenc, szereti az amaránt? Most ne vásároljon a Lidl-ben ebből, mert szalmonellát találtak benne
2018. március 19. írta: BoldogÉ

Kedves érdi ínyenc, szereti az amaránt? Most ne vásároljon a Lidl-ben ebből, mert szalmonellát találtak benne

amarant_lidl-hu.jpg

A fogyasztók egészségének védelme érdekében az osztrák Estyria Naturprodukte GmbH gyártó visszahívja a Golden Sun Bio amaránt, 500g termékének minden tételét.

A visszahívás oka, hogy a fenti termékben saját minőségellenőrzési vizsgálatok során szalmonella szennyezettséget mutattak ki. A szalmonella baktériumok elszaporodva fertőző gyomor- és bélrendszeri megbetegedést okozhatnak.(többnyire hasmenés formájában, azonban hőhatásra a baktérium elpusztul-a szerk.)

Az alapos hőkezelés azonban a szalmonella baktériumokat elpusztítja, így a sütést, főzést követően elfogyasztott bio amaránt nem okoz szalmonellás megbetegedést.

Amennyiben a fenti termékből vásárolt, ne fogyassza el, hanem azt bármely üzletben visszaveszik, nyugta nélkül is, vételár visszatérítéssel.

lidl.hu

(fotó: lidl.hu)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1313751938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása