Fellélegezhetünk egyelőre: Elfogadta az Állami Számvevőszék, az Érdi Sport intézkedési tervét
2018. március 25. írta: BoldogÉ

Fellélegezhetünk egyelőre: Elfogadta az Állami Számvevőszék, az Érdi Sport intézkedési tervét

erd-varoshaza-panoramio_hu.jpg

Az önkormányzatok többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok gazdálkodásának ellenőrzése keretében került sor az Érdi Sport Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ellenőrzésére,  amit az ÁSZ nyilvánosságra hozott.

Az ellenőrzés többek között az önkormányzati tulajdonban lévő létesítmények gazdálkodását, elszámolásait, és az önköltség és árképzés szabályszerűségét vizsgálta.

A társaságot az önkormányzat és az Érdi Városi Sportegyesület 2009-ben alapította az egyes sportági szakszövetségek versenykiírásaiból adódó, a szakosztályok bajnokságban szereplésével összefüggő tevékenységének végzésére. A társaságban az önkormányzat 2013-ban egyszemélyes tulajdonossá vált.

Az ÁSZ az Érdi Sport Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ügyvezetőjének hét javaslatot fogalmazott meg, amelyre a szervezet vezetője elkészítette és megküldte az intézkedési tervet.

Az ÁSZ elnöke az intézkedési tervet elfogadta és erről tájékoztatta a társaság ügyvezetőjét.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6013777728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása