HOPPÁ, LEMONDOTT!! Aradszki Andrásból képviselőjelölt helyett útügyi kormánybiztos lesz HOLNAPTÓL és T.Mészáros Andrást letarolva Antunovits Antal lesz az érdi Fideszes képviselőjelölt
2018. április 01. írta: BoldogÉ

HOPPÁ, LEMONDOTT!! Aradszki Andrásból képviselőjelölt helyett útügyi kormánybiztos lesz HOLNAPTÓL és T.Mészáros Andrást letarolva Antunovits Antal lesz az érdi Fideszes képviselőjelölt

aradszki-antunovits-apr1trefa.png

A Fidesz nemrég kiadott közleményében azt írják, visszahívják a képviselő-jelöltségről Aradszki Andrást, a Fidesz- KDNP Pest megyei jelöltjét, helyette Antunovits Antalt indítják.

A közlemény szerint Aradszki András útügyi kormánybiztos lesz. Mint írják, Aradszki inkább szakmai ügyekre szeretne koncentrálni, ugyanis fél tőle, hogy az ördög elviszi a a lelkét, ha tovább politizál.

Érdi Fidesz-körökben sokan úgy tudják, T. Mészáros András volt a kiszemelt helyettes induló, de Orbán Viktornak annyira megtetszett a múltkori közgyűlésen Antunovits Tóni alakítása, hogy inkább őt indítják. Máris azt rebesgetik, hogy méltó vetélytársa akadt Németh Szilárdnak a párton belül. T.Mészáros Andrásnak plusz feladata lesz a jövőben, valószínűleg beépül majd a Soros-birodalomba: másodállásban a milliárdos személyi titkára lesz.

(via ápr1.hirgyar)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1813798148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása