Simó Károlyék beismerték, hogy kritikán aluli a helyi buszközlekedés, ezért a mai rendkívüli ülésen elfogadták: Fél évig ingyenes lesz a tömegközlekedés Érden
2018. április 01. írta: BoldogÉ

Simó Károlyék beismerték, hogy kritikán aluli a helyi buszközlekedés, ezért a mai rendkívüli ülésen elfogadták: Fél évig ingyenes lesz a tömegközlekedés Érden

busz-epuletajtoval01.jpg

Fél évig ingyenes lesz a tömegközlekedés Érden, írta meg maga az alpolgármester portálunknak, éppen egy újabb búvártanfolyam előtt.

Simó Károly lapunknak beismerte, elkapkodták az új menetrend készítését, ezért buszozhatunk ingyen hat hónapig a városban, sőt aki akar, azt átviszik Tárnokra és Sóskútra is ingyen.

Az érdi városvezetés a helyi taxiscégekkel is megegyezett, így azokat a munkavállalókat, akinek a munkáltatója igazolja, hogy a dolgozó januártól rosszkedvűen jutott ki az adott telephelyre, ezután taxival fogják kivinni az adott céghez fél évig, és természetesen a műszak végeztével haza is viszik őket. A cég és a polgármester arról is biztosította a helyieket, hogy a következő menetrend-változásnál népszavazást írnak ki minden egyes vonalon, hogy merre és mikor menjenek a járatok.

(via ez is ápr1.álhirgyár)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3713798816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása