Hamarosan nincs rizsa! 5 másodperc alatt meg kell kapod a pénzed Érden is, ha utalnak. Nemsokára itt az AZONNALI FIZETÉSEK RENDSZERE!
2018. április 14. írta: BoldogÉ

Hamarosan nincs rizsa! 5 másodperc alatt meg kell kapod a pénzed Érden is, ha utalnak. Nemsokára itt az AZONNALI FIZETÉSEK RENDSZERE!

bankiutalas-shuttersstock.jpg

Jövő év júliusától lép életbe az azonnali fizetések rendszere Magyarországon.  

Az addig hátralévő időben még nagyon hosszú utat kell megtenniük a bankoknak informatikai rendszereik és a teljes banküzem átállításával.

Jövő év júliusától a számlák és vásárlások azonnali teljesítéssel fizethetők az év bármely napján, akár éjjel vagy ünnepnapokon is. A bankokat arra kötelezik, hogy a 10 millió forint alatti belföldi (egyedi, nem kötegelt) átutalásokat 5 másodperc alatt teljesítsék. Jelen állás szerint a Magyar Nemzeti Bank nem fogja kitolni az indulás határidejét.

Szakemberek szerint a felhasználók számára az új élményt nem annyira a sebesség, mint inkább az új megoldások megjelenése jelenti majd. Az új fizetési rendszerre rácsatlakozhatnak olyan nem banki szolgáltatók is (fintech cégek), amelyek egészen új módszerekkel állnak elő, olcsóbbá és egyszerűbbé téve a banki műveletek végrehajtását főként telefonra letölthető alkalmazásokon keresztül.

(via mti)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7313833984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása