Kedden folytatódik az érdi házaspár aljas módon történt meggyilkolásával vádolt, de eddig mindent tagadó háromgyerekes érdi anya pere
2018. április 15. írta: BoldogÉ

Kedden folytatódik az érdi házaspár aljas módon történt meggyilkolásával vádolt, de eddig mindent tagadó háromgyerekes érdi anya pere

erd-diotoro-gyilkossag-ripost-hu.jpg

Végig tagadta bűnösségét az érdi háromgyerekes anya, akit azzal vádolnak, hogy brutális kegyetlenséggel, egy diótörő kalapáccsal gyilkolt meg egy idős érdi házaspárt 2015 októberében. A pedagógus férj és feleség holttestét november elsején, mindenszentek napján találták meg

Tünde bírósági tárgyalása április 17-én folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken. A nő a vád szerint mindent megtett, hogy elterelje magáról a gyanút.

A rendőrök 2015. november 1-jén találtak rá az idős, érdi pedagógus házaspárra, akikkel otthonukba végeztek. A rablógyilkosságnak beállított ügyben először tanúként hallgatták ki a háromgyerekes nőt.

Tünde nem tagadta, hogy kapcsolata volt a 81 éves Mária nénivel és a 83 éves Felicián bácsival, aki annak idején tanította az élettársát. A nő időnként segített a nyugdíjasoknak, autóval fuvarozta őket és kisebb ügyekben segített nekik.

Később olyan bizonyítékok kerültek elő, amik arra utaltak, a vékony fiatal nő egy diótörő kalapáccsal az idős házaspárt és a kutyájukat is agyonverte.

Az ügyész szerint, bár az idős házaspár nem élt luxusban, a nő úgy tudta, van megtakarított pénzük. Többször próbált kölcsön kérni, és elpanaszolta, hogy rossz anyagi körülmények között él a családjával, de hiába kuncsorgott.

  1. október 30-án is átment hozzájuk, és abban bízott, hogy megesik rajta a szívük, de amikor újra elutasították, dühbe gurult.

Megragadta a konyhapulton lévő diótörő kalapácsot és azzal többször rácsapott az asszony fejére. Mária néni öt percen belül meghalt. Ezután a bácsira támadt, és több, erőteljes ütést mért a fejére. Majd felforgatta a házat és megpróbálta rablógyilkosságnak beállítani az esetet.

Végül néhány ezer forintot tudott csak zsákmányolni, ezért kellett az idős házaspárnak meghalnia.

Az ügyészség szerint a gyilkosság indítéka egyértelműen a pénz volt. A nő számláján aznap 570 forint volt, és nem látott más kiutat.

Ráadásul Tünde pár hónappal a gyilkosság előtt szülte meg kisfiát, és szoptathatott még, amikor előzetesbe került.

Nyereségvágyból, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolják.

Kedden tanúk meghallgatásával folytatatódik a megrázó ügy tárgyalása.

(via borsonline.hu)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6313835720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása