Simó “Csatorna&Búvár” Károly tovább szórakozik az érdi csatornapénzre várakozók idegeivel.
2018. április 22. írta: BoldogÉ

Simó “Csatorna&Búvár” Károly tovább szórakozik az érdi csatornapénzre várakozók idegeivel.

csatornazas-erden-aradszkivideobol.jpg

Hosszú évek csatornapénz kálváriája után az alpolgármester azt találta a helyi lakájmédiában elsütni, hogy “INDUL AZ ELSZÁMOLÁS A CSATORNAMŰ TÁRSULATNÁL”.

Azzal most egy pillanatra ne foglalkozzunk, hogy még januárra ígérték T.Mészáros polgármesterrel együtt a pénzzel való elszámolást, sőt szó volt tavalyi elszámolási ígéretekről is régebben, de most hagyjuk.

Simó Károlynak mondandójának kb. annyi relevanciája van, hogy mint eddig minden évben, idén is májusban tartja éves küldöttgyűlését az Érdi Csatornamű Társulat.

Megnéztük, a napirendet, mert Simó úr azt mondta, hogy:

“Az idei évet záró küldöttgyűlés azért különleges, mert a közzétett napirend szerint döntés születik az elszámolásról is”

Egyelőre erre vonatkozó napirendet nem láttunk, hiszen csupán az eljárásról fognak szavazni, és meghallgatnak 2017-es beszámolót és 2018-as terveket.

A csatornapénzre ácsingózók figyelmét felhívjuk arra, hogy a jogszabályban előírt elszámolási eljárást követően a társulat megszűnik, a nyilvántartásokat az önkormányzat veszi majd át, így most van itt az ideje, hogy számon kérjék, hol a lóvé?

Megígérjük egyébként Önöknek és Simó úréknak, hogy segítünk az elszámolás nyilvánosságát megteremteni, ahogyan eddig is tettük.

Reméljük választ fogunk kapni, hogy a régebbi cikkeinkben jelzett sok milliárdos eltérések miből fakadnak.

Az különösebben nem zavar bennünket, hogy dilettantizmusát fitogtatva Simó úr összemossa az utak és a csatorna kérdést, de ígérjük kivezetjük őt is a sötét rejtelmek erdejéből, amit neki a pontos pénzügyi elszámolások jelenthetnek.

A program elszámolása Simó szerint tavaly óta nyilvános, bárki számára elérhető az interneten is, ráadásul teljes terjedelmében megjelent az Érdi Újságban is. Ennél nyilvánosabb elszámolás már nem lehetséges - szerinte. Hát ezt szomorúan látnánk, ha így lenne, mert ahogyan többször rámutattunk cikkeinkben, brutális pénzek lógnak a levegőben az elszámolások kapcsán, és Önöknek is elég sok pénz jár vissza szerintünk.

Az utak kérdését kár ide keverni, de ha már szóba hozta Károly, akkor javaslom neki, hogy fogjon egy lapátot és nyugodtan neki állhat a Fürdő utca befejezésében segíteni, miután mostanában arról nemigen nyilatkozik, de ettől függetlenül elkezdték.

Kedves olvasóink, kezdjünk hát újra számolni, ami a nyilvános adatokból hozzáférhető, aztán megkérdezzük azokat is, amelyek nem annyira nyilvánosak.

Persze, nehogy elfelejtsük:

Meghívó

Az Érdi Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat Küldöttgyűlésére

Az ülés helye: Érd, Alsó u. 3 (Polgárok Háza)

Az ülés kezdetének időpontja: 2018. május 10-én 18,00 óra

A tervezett napirendi pontok :

  1. A Társulat 2017. évi mérlege és beszámolója, valamint a 2018. évi pénzügyi terve
  1. Beszámoló az Érdi Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat és  Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata között létrejött Együttműködési Megállapodás végrehajtásáról
  2. Elszámolási eljárással kapcsolatos döntések
  3. Egyebek

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6713855608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása