Érden is maradnak a migránsok, NER Viktor megírta. Ja, hogy nem találkoztak velük mostanában? De, ha ezzel választást lehetett nyerni?!
2018. május 05. írta: BoldogÉ

Érden is maradnak a migránsok, NER Viktor megírta. Ja, hogy nem találkoztak velük mostanában? De, ha ezzel választást lehetett nyerni?!

orbanlevel-keppel.jpeg

Ön már megkapta Érden NER Viktor levelét? Nem állnak le a migránsozással, nyilván az egészségügy, oktatás, fizetések rendben vannak.

Nemrég kézbesítették a régi-új miniszterelnök legújabb levelét.

„Azért írok Önnek, mert az április 8-i országgyűlési választásokon a magyarok egyértelmű döntést hoztak. Nagyon magas részvétel mellett minden eddiginél nagyobb felhatalmazást adtak az új kormánynak” - kezdi levelét Orbán.

A levélben, rutinos politikushoz illően Orbán megköszöni mindenkinek, aki szavazott, de arra is figyelmeztet, hogy sok harc vár még mindenkire.

De a legfontosabb, hogy miről szólnak majd az előttünk álló évek?

„A választók kijelölték a következő időszak legfontosabb kérdéseit is. Magyarország úgy határozott, hogy nem akar bevándorlóországgá válni és minden eszközzel meg akarja védeni biztonságát és kultúráját. Ez a döntés egyértelmű, és kötelezi az új magyar kormányt arra, hogy védje meg Magyarországot.”

Szóval tisztelt választók, ha már megszívattak mindenkit, folytatják, amivel eddig. Nem vagyunk meglepve.

(via 444)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8713893980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása