ÖNÖK “IRIGYLIK” AZ ÉRDI KÓCSAG UTCÁBAN LAKÓKAT? Szemtelenül folytatódik a hulladék garázdálkodás!
2018. május 05. írta: BoldogÉ

ÖNÖK “IRIGYLIK” AZ ÉRDI KÓCSAG UTCÁBAN LAKÓKAT? Szemtelenül folytatódik a hulladék garázdálkodás!

kocsagutca-erd-180503-01.jpg

Ahogyan a napokban már írtunk az ott lévő állapotokról, mintha nem is egy civilizált vidéken élnénk, folyamatos a szemét utánpótlás.

Tegnapelőtt  is zavartalanul folytatták tovább a Kócsag utcai MÁV csapadékkivezető árokhely  hulladékfeltöltését a bakterházból fejlesztett tömegszálló hagyatékaival. A vasúti sáv beépítéséből és a környék kiforgatásából hasznát szedő ingatlantulajdonos lakrészeit  tisztogatták egy konténerbe, de főként a hulladéklerakóként üzemelő talpárokhely közterületi folytatásába. Ami a páneurópai vasútfejlesztés alépítményének (rézsűjének, betonárkának) hűlt helyén duzzasztja vissza, a környék lakóházai alá a három vágány vasútvizeit,  ezen a talajvíz-öblös, és eleve súlyosan veszélyeztetett lakóterületen.

kocsagutca-erd-180503-02.jpg

És mivel a hulladékudvar pénteki feltüzelése szerény helymegtakarítást eredményezett,  így most a Kócsag utca végébe ürítették át a tömegszálló magántelekre túlépült kétharmadának  összes szemetét.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5913893876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása