NAGYON KLASSZ LENNE EGY ILYEN ÉRDEN IS! Valódi élet kicsiben: minifalu nyílt gyerekeknek.
2018. május 12. írta: BoldogÉ

NAGYON KLASSZ LENNE EGY ILYEN ÉRDEN IS! Valódi élet kicsiben: minifalu nyílt gyerekeknek.

minifalu-gyerekeknek-sokszinuvidek-hu.jpg

18 miniház, minifarm és elektromos autó várja a gyerekeket.

A szlovákiai Donovalyban egy interaktív gyermekfalu nyílt 3 -10 éves korú gyerekeknek. Donovalkovoban 18 darab miniház található, amelyek teljesen autentikusak, méretre szabott berendezéssel.

Üzletek, cukrászda, étterem, rendőrség és még tűzoltóállomás is a gyerekek élményeit gazdagítja. A házakon és a berendezéseken kívül jelmezekkel várják a kis vendégeket a felejthetetlen pillanatokért. Bárki lehet pincér, boltos, rendőr vagy tűzoltó. A teljes hitelesség kedvéért pedig  jelmezek is rendelkezésre állnak.

A kis utcákon elektromos autókkal, kerékpárokkal róhatják a kicsik a köröket, és már előkészületben van a versenypálya is, ahol átélhetik az autóverseny izgalmait.

Alpakák,  minicsacsi, nyuszi, kecskék és póni is gondoskodik a csemeték önfeledt  szórakozásáért. Jó hír, hogy ezeket az állatokat etetni is lehet. Gyermekeink akár  farmerré is válhatnak, de azt egészen biztos, hogy kipróbálhatják, hogy milyen az állatokkal törődni.

(sokszinuvidek)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6113913728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása