ELEGÜNK VAN! Érden rendes foci nélkül kell ennyit stadionra költeni?
2018. május 13. írta: BoldogÉ

ELEGÜNK VAN! Érden rendes foci nélkül kell ennyit stadionra költeni?

erd-sportkomplexum-player-hu.jpg

A magyar foci rosszabb, mint valaha, mit gondolnak a polgárok, érdemes-e költeni rá egy fillér közpénzt is?

Elegük van a futballstadionokból az embereknek, legalábbis ez derült ki a Publicus Intézet legújabb felméréséből, amelyet a Vasárnapi Hírek megbízásából készített. A válaszadók többsége nem akar állami pénzt ölni a stadionokba. Ráadásul a nagyobb hányad gondolja azt, hogy nem lett jobb a magyar foci a ráköltött százmilliárdokból. Sokan utasítják el a stadionokat, miközben gőzerővel épül a legújabb Budapesten, a Puskás Aréna. Nagyjából 200 milliárd forintba kerül majd, ha elkészül. Pedig a Publicus intézet felmérése szerint az emberek többsége úgy gondolja: nem látszik a magyar foci színvonalán a ráfordított pénz -írja az atv.hu.

És jól gondolja, mert nemhogy nem látszik, már lassan az elég világ rajtunk röhög, hogy egyszerűen nem tudnak olyan gyenge csapatot idehozni, akiket le tudnának győzni agyonfizetett focistáink. A miniszterelnök hobbija nagyon sokba került eddig is az országnak és ezután még többe fog, mert nem adja fel. Még akkor sem, ha a rettenetes egészségügyi finanszírozás miatt, hullani kezd a magyar.

Ritkán engedheti meg magának az ember, hogy miliárdokat költsön a hobbijára, gondolhatja. Mondjuk a stadionok még nem fogják elintézni, hogy a magyar focisták megismerjék a labdát és bele tudjanak rúgni, még akkor sem, ha minden tanyának külön stadionja lesz. Csak a katasztrófa fenyeget és mekkor szívás lesz, mikor stadionokat majd az önkormányzatoknak kell fenntartani.

Ne talán eljön az idő, amikor stadion-adót kell fizetni a polgároknak, hogy ne dőljön be város?

Akkora öngólt rúgtak a városok a kormány segítségével, hogy nincs az a háló, ami kibírja.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7513915586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása