MI VAN ITT?! HATALMAS torlódásra számítson Érdnél az M7-esen! Törökbálintnál az M1-esen!
2018. május 19. írta: BoldogÉ

MI VAN ITT?! HATALMAS torlódásra számítson Érdnél az M7-esen! Törökbálintnál az M1-esen!

rendorsfelhiv.jpg

A Budapest felé vezető oldalon, Érdnél ütközött össze két autó.

Egymásba futott két személygépkocsi az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Érd közelében. Az első hírek szerint egy sérültje van a balesetnek, amelynél az érdi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az érintett sztrádaszakaszon két sávot lezártak, a forgalom a belső sávon halad. Nagy a torlódás.

Nem sokkal ezután, Törökbálint térségében egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, a balesetes jármű miatt itt is torlódásra kell számítani.

Egyelőre tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött ma fél 12 körül az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 14-es kilométerszelvénynél. Az első információk alapján a balesetben senki nem sérült meg. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a belső forgalmi sávot a rendőrség lezárta.

Kérjük, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4013979144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása