A LEGÚJABB ŐRÜLET! Szeretnél otthon egyszerűen műtaknyot csinálni a gyerkőcnek?
2018. május 26. írta: Cseri Pali

A LEGÚJABB ŐRÜLET! Szeretnél otthon egyszerűen műtaknyot csinálni a gyerkőcnek?

sline2.jpg

Unatkozik a gyerkőc suli vagy ovi után, nekünk viszont nincs erőnk a játszótérre menni vele? Semmi gond! Itt a legújabb, kis energiabefektetéssel hatalmas mókát kerekítő őrület: a slime! A nyúlós-ragadós, kicsit undi, de annál viccesebb csodát az otthonunk kényelmében is bármikor elkészíthetjük.

Néhány könnyen megvehető, vagy akár otthon is megtalálható hozzávalóval és egy csipetnyi kreativitással, igencsak szórakoztató pillanatokat szerezhetünk

Az activebeauty-n részletesen megtalálod a leírásokat és a hozzátartozó vizuális útmutatókat.

Készíthetsz testápolóból és borotvahabból

Ezeken kívül természetesen szükségünk lesz ételszínezékre, boraxra, opcionális díszítőelemként pedig használhatunk különböző csillámporokat, gyöngyöket, flittereket is. Az elkészítési mód roppant egyszerű.

Ha nem szeretnél boraxot és ragasztót használni

A fő hozzávalói a mosószer, a lehúzható arcmaszk, víz és csillámpor. Elkészítése igencsak egyszerű, kisebb és nagyobb gyerekek számára is szórakoztató időtöltés lehet.

Csinálhatsz persze még egyszerűbben, 2 hozzávaló ami otthon biztosan megtalálható

Összesen két, otthon is megtalálható hozzávalóra van szükségünk: mosogatószerre és folyékony szappanra. Az alapanyagok összekeverése után hagyjuk állni a nyálka-mixet 2 napig, és már nyomkodhatjuk is újdonsült játékszerünket.

Ha nagyon gyorsan szeretnél egy ilyet elkészíteni, lehet 30 másodperc alatt is

Hozzávalók: folyékony ragasztó, légfrissítő spray, szódabikarbóna, csak elő kell kapni a fiókból, és elkészítési módja is különösen egyszerű. Még versenyezhetünk is, ki dönti meg otthon a slime készítés gyorsasági rekordját.

(active beauty)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8714004510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása