DÖGÖS VAGY? NINCS GYEREKED ÉS FÉRJED? A PUCÉR KÉPEID SEM NYILVÁNOSAK? - Várnak a Pest Megye Szépe versenyen!
2018. június 01. írta: BoldogÉ

DÖGÖS VAGY? NINCS GYEREKED ÉS FÉRJED? A PUCÉR KÉPEID SEM NYILVÁNOSAK? - Várnak a Pest Megye Szépe versenyen!

pestmegyeszepe-hu.jpg

Itt az alkalom jelentkezni a II. Pest Megye Szépe Szépségkirálynő választásra.

A részletekről és a feltételekről a versenyigazgató  adott nemrég tájékoztatást.

A verseny Érdről indult, ám amikor 2013-ban első alkalommal megkoronázták az Érd Szépe nyertesét, már felmerült: ki kellene terjeszteni a pályázás lehetőségét az egész megyére, mivel akkora volt az érdeklődés.

Ám azért nem árt szem előtt tartani az alábbiakat:

  • ne legyen férjed
  • ne legyen gyereked
  • és ha valaha is akt-fotó készült rólad -Kedves Pályázó- az fentieket is figyelembe véve, eszedbe ne jusson nevezni!

A célok változatlanok; szórakoztatás egy kellemes rendezvénysorozattal, és emellett értékteremtés a város, illetve a megye társadalmi életében. (világbéke? - szerk.)

“Tudatosítani kell, hogy ez a verseny nem egy döntőből áll: az elmúlt évben döntőbe került lányok szereplési lehetőséghez jutottak, felfigyelt rájuk a média és a szponzorok is felkérték őket különféle, főleg divatbemutatókon való részvételekre. A feltételekről a versenyigazgató még annyit mondott, hogy a Pest megyében élő, állandó, vagy ideiglenes lakcímmel rendelkezőket várják.

A tetoválás és ahogy fentebb írtuk, a pucér fotó, videó. Továbbá arról is tájékoztatott, hogy ezen a versenyen nincs fürdőruhás felvonulás, ám a zsűri nemcsak a küllemet fogja értékelni, hanem a belső tartalmat is: általános műveltségről,-(IQ-teszt?)- valamint a megye különféle értékeinek ismeretéről is számot kell adni a pályázóknak.

A legutóbbi, az I. Pest Megye Szépe döntősein az érdi Nyitnikék kiállításon legeltethették férfiúink és hölgyeink a szemüket, egy nagyszabású divatbemutatóján voltak láthatók – ez egyúttal ebben a formában a búcsúszereplésük volt.

A verseny hivatalos arca az érdi Kerepesi Réka, a tavalyi győztes lesz.

( a kép illusztráció, lufipark.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8814017648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása