A RÓZSAFŰZÉR MARADT! Városházi reakció a keddi érdi káoszra: a béka hátsója alatt!
2018. június 08. írta: BoldogÉ

A RÓZSAFŰZÉR MARADT! Városházi reakció a keddi érdi káoszra: a béka hátsója alatt!

tma-bacs-simo.jpg 

A keddi napon komoly mennyiségű, de Érden évente többször előforduló csapadék hullott.

Biztos naívak voltunk, amikor azt gondoltuk, hogy egy ilyen vész helyzetben, mondjuk a két, ránézésre életerős alpolgármester például segít saját kezűleg az érdiek kellemetlenségeit elhárítani. Igaz, így Bács alpolginak lehet a csürhének kellett volna segítenie. Búvárkarcsinak pedig nem volt elég mély a víz.

A polgármestertől pedig minimum annyit elvártunk volna, hogy kezdeményez egy gyors vizsgálatot, miért következett be a keddi kritikán aluli helyzet és hogyan lehet megelőzni a továbbiakban.

Talán azt az egyszerű dolgot megszüntethetnék, hogy sok helyen nem pucolták ki a vízelvezetőket, még a most épült szakaszokon sem.

Ehhez képest vérszegény sajtószöveget adott ki a helyi lakájmédiája:

“Felkértem a műszaki iroda munkatársait és Kovács Péter Barnát, a csatornázási projekt felelősét, hogy gyorsítsák fel a tervezési folyamatokat, hogy azután minél hamarabb el lehessen kezdeni az engedélyeztetést és a munkát, hiszen az erre fordítandó pénz a város számláján van. Sajnos látni kell, hogy ilyen probléma csak az ilyen nagy felhőszakadásoknál van, de ez nem vigasz, azt szeretnénk, ha ez teljesen megszűnne Érden, s ennek érdekében mindent el fogunk követni, hogy fel tudjuk gyorsítani a folyamatokat”

Értik?

Felgyorsítani! A tervezési folyamatot! Itt a pénz! Mi van?

Ezek szerint csak úgy kaptak pénzt? Majd lesz vele valami, ha most folyik a tervezés?

A fent említett két alpolgi inkább lapított, mint szar a gazban. Legalábbis nem találtunk nyomát, hogy bármit is kommunikáltak volna a történtekről, mintha mi sem történt volna.

Elküldtünk egyébként néhány kérdést T.Mészáros András polgármesternek illetve hűséges sajtósának, nevezetesen:

Láthatóan bizonyos területeken, amelyeken nemrég építették a felszíni vízelvezetést, az nem töltötte be funkcióját, (például Riminyáki utca, Fürdő utca). Tervezik-e ezzel kapcsolatosan vizsgálni, hogy mi az oka ennek?

A vízelvezetés tekintetében a Fürdő utcán eddig is probléma volt, hogy jelentős mennyiségű hordalék volt a megépített vízelvezetőben. Hogyan és mikor tervezik ennek tisztítását? Addig is mit terveznek ezzel kapcsolatosan, hogy a keddi eset ne ismétlődjön meg?

Amint megérkezik a válasz frissítünk!

Addig is imádkozzanak, hogy ne legyen komolyabb eső Érden.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9814031870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása