DÍLEREKET ÉS SZAKAJTÓNYI KÁBSZEREZŐT KAPCSOLTAK LE! Mondjuk ilyesmit sok helyen találnának (VIDEÓVAL!)
2018. június 10. írta: BoldogÉ

DÍLEREKET ÉS SZAKAJTÓNYI KÁBSZEREZŐT KAPCSOLTAK LE! Mondjuk ilyesmit sok helyen találnának (VIDEÓVAL!)

A rendőrök több mint 20 embert fogtak el, akik a gyanú szerint egy budafoki szórakozóhelyen kábítószert árultak és fogyasztottak.

A rendőrök ellenőrzést tartottak egy budafoki szórakozóhelyen, mivel fülest kaptak, hogy ott kábítószert árulnak és fogyasztanak.  

Tegnap, a hajnali órákban egy Budapest, XXII. kerületi szórakozóhelyen 22 személyt elfogtak és előállítottak, akiktől a helyszínen csekély mennyiségű kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, valamint tasakokba kiporciózott kábítószergyanús fehér port és tablettákat foglaltak le.

A beszerzett információk alapján ezzel egy időben a nyomozók egy dégi horgásztónál is házkutatást tartottak, ahol egy fóliasátor alá rejtve nagyobb mennyiségű, 154 tő kábítószergyanús élő növényt, illetve a tóhoz tartozó épület padlásán több kábítószergyanús szárított növényi tövet találtak és foglaltak le.

A budafoki nyomozók 18 személyt kábítószer fogyasztás miatt gyanúsítottként hallgattak ki, ők szabadlábon védekeznek.  A 46 éves P. Zoltán és P. G. Andrea budapesti lakost és a 20 éves P. Zoltán szigetszentmiklósi lakost, valamint B. Angéla 22 éves dányi lakost a rendőrök őrizetbe vették és kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.​​

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1714036106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása