HA KORÁBBAN KEL A KORMÁNYABLAKOS, KELJEN KORÁBBAN ÖN IS ÉRDEN! - hogy ügyeit intézni tudja!
2018. június 28. írta: ArsBoni

HA KORÁBBAN KEL A KORMÁNYABLAKOS, KELJEN KORÁBBAN ÖN IS ÉRDEN! - hogy ügyeit intézni tudja!

kormanyablak-fejervar-hu.jpg

Kormányablakok nyílnak a vasútállomásokon. Ami persze akár segítség is lehet, de be kell kalkulálni az utazási időbe, és mi van ha ott is sorok várnak?

Több vidéki nagyvárosban a vasúti pályaudvarok mellett nyílnak majd kormányablakok, ez jelentősen megkönnyíti az ügyintézést.

Folyamatban van a közigazgatásban szereplő különböző adatbázisrendszerek összehangolása.

A vasúti pályaudvarokon és egyéb forgalmas helyeken nyílhatnak újabb kormányablakok, a nemrégiben a Nyugati és a Keleti Pályaudvaron átadott ügyfélpontok után Érden és Győrött is. Így az emberek munkába menet, a lehető legrövidebb időn belül tudják majd elintézni az ügyeiket, és kaphatják meg a szükséges okiratokat.

A cél az, hogy a kisebb ügyekben ne kelljen a megyeközpontokba fáradniuk az embereknek, akik a járási hivatalokhoz is fordulhatnak ezekkel a problémákkal, de emellett az országban jelenleg közel 300 kormányablak is működik, s ezeken keresztül az állampolgárok színvonalas módon tudják elintézni ügyeiket. Mivel az emberek jellemzően az említett ügyintézési pontokon találkoznak az állammal, igyekeztek a szolgáltatások színvonalával és a közigazgatás dolgozóinak közösséggé formálásával is javítani ezt a tapasztalatot.

Az ügyintézési pontokon folyamatban van a közigazgatásban szereplő különböző adatbázisrendszerek összehangolása, emellett pedig az ügyfélkapun keresztül, az otthonról történő ügyintézés lehetőségeinek kiszélesítését és mindinkább felhasználóbaráttá alakítását is tervezik.

(portfolio.hu)

kép: fejervar.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr114080101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása