EZ MÁR BRUTÁLIS MÉRETŰ ÉLELMISZERBOTRÁNY! Érd szinte bármelyik boltban találkozhatott vele
2018. július 07. írta: BoldogÉ

EZ MÁR BRUTÁLIS MÉRETŰ ÉLELMISZERBOTRÁNY! Érd szinte bármelyik boltban találkozhatott vele

termekvisszahivas_gartengold_aldi.jpg

Gyakorlatilag a csütörtökön elindult botrányos élelmiszer fertőzési lavina kapcsán kiderült, hogy lassan nem lesz olyan bolt, amelynek nincs ilyen terméke, mindenhonnan visszavonnak rengeteg típusú és márkanevű fagyasztott zöldséget.

Ahogy a NÉBIH közleményéből kiderült, baján termelő Greeyard nevű céget eddig 47 megbetegedéshez és ami durva, 9 halálos áldozathoz kötik.

Kezdődött ugye csütörtökön, amikor a Penny jelentette be, hogy mennyi terméket hív vissza.

Tegnap már az Aldi Magyarország is leszedte rögtön áruházai polcairól azt a 13 féle Gartengold márkájú fagyasztott zöldségterméket, amit a gyártó Greenyard Kft. visszahívott - jelezte a cég az MTI-n keresztül. Ezeket a termékeket ezen a listán találja. A cég jelezte, hogy a termékeket lejárati időtől függetlenül mindegyik Aldi áruházba visszavihetik, még blokk sem kell, a termékek csomagolásán a forgalmazó, a Hungarofreeze Kft. szerepel.

Ugyanígy pénteken a Tesco is jelentkezett felhívással és közzétette egy, az alábbi linken olvasható terméklistát, mely zöldségeket vonnak vissza, és egyúttal a Greenyard által visszavont gyorsfagyasztott termékek levételelét a polcokról is elrendelték. A vásárlóknak elég visszavinni a terméket, a cég visszafizeti a teljes vételárat.

Mielőtt hátradőlhetnénk, hogy leugrunk a szomszéd kisboltba vagy egy olyan üzletbe, ami nem egy multi valamelyik áruháza, még két fontos piaci szereplő jelentette be, hogy komoly termékvisszahívást kezdeményez:

Az egyik a Metro, aki rengeteg viszonteladóval, vendéglátó partnerrel áll kapcsolatban, itt az ő listájuk.

Kiderült közben, hogy nem csak kereskedők, hanem az Iglo is érintett bejelentette, hogy sok terméke érintett a botrányba, itt megtalálja az ő listájukat.

Gyanítható, hogy itt még nincs vége a történetnek, lesznek még újabb hunyók.

 

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9414098733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása