BAJBAN ÉRDEN A FÜRDŐ UTCAIAK AZ ASZFALTOZÁS UTÁN! Ezt a trágya munkát még Mekk mester is letaganá
2018. július 15. írta: BoldogÉ

BAJBAN ÉRDEN A FÜRDŐ UTCAIAK AZ ASZFALTOZÁS UTÁN! Ezt a trágya munkát még Mekk mester is letaganá

mekk-mester-szobor-simo-kopor.jpg

 

Befejezéshez közelít a Fürdő utca aszfaltozása, ezért ismét a helyszínen tanulmányoztuk a “korszakalkotó" megoldásokat, aszfaltozás előtt és után.

Mit ne mondjunk, még Mekk Mester is letagadná ezt a fajta pancser munkát! Ez ám a dilettantizmus magas iskolája! Ott a helyszínen egyébként úgy tűnt, a kivitelező abban az álomban ringatja magát, hogy ezt bárki is át fogja venni!

furdoutca-0713-kapubejarat-aszfaltelott01.jpg

Hol van ilyenkor a Simó-Kopor képviselő páros? Hisz ők voltak azok, akik oly lelkesen interpretálták a Fürdő utcai beruházást. Csak reménykedni tudunk abban, hogy ezek az állapotok már az ő ingerküszöbükön is túlmutatnak és ezért ez a nagy csendbe burkolózás.

furdoutca-0713-kapubejarat-aszfaltutan02.jpg

Önök szerint kié lesz a feladat, hogy megmagyarázza, milyen szuper munkát is végeztek a Fürdő utcában a “szakemberek”. Netalán Simó Károly vagy Kopor Tihamér fogja az aszfaltba képzelni Soros Györgyöt, hogy biztosan ő nem hagyta az aszfaltmunkások szaktudását érvényesülni.

furdoutca-0713-jardabeleoszlopba.jpg

Amint az a képen is jól látható, például remek iskola példáját látjuk annak, amikor a járda segítségével az utca végén a villanyoszlopba irányítják például az időseket, kismamákat, így szerezve felvillanyozó perceket az ott elhaladóknak.

furdoutca-0713-kapubejarat-aszfaltutan01.jpg

Egyéb “ügyes” megoldást is láttunk! Méghozzá egy kóbor betongerendát az egyik kapu előtt, melyet az aszfalt ölel körbe, hasonlatosan egy amőba táplálkozásához.

furdoutca-0713-aknafedohelye_megjelolve-aszfaltutan01.jpg

Kedvencünk közé tartozik még az az aknafedő is (amit “sikeresen” leaszfaltoztak),  illetve az arra emlékeztető “jelzés értékű” faág is. Lehetséges, hogy valamiféle olajágat helyeztek el a munkások, részükről mintegy győzedelmes befejezését a Fürdő utcának? Esetleg hozsannával készülnek a véletlenségből odatévedő képviselőknek?

furdoutca-0713-kapubejarat-aszfaltelott02.jpg

furdoutca-0713-kapubejarat-aszfaltutan03.jpg

Nem igazán értjük ezeket a képen látható megoldásokat, -vagy csak hiányos a fantáziánk-, de csak arra tudunk gondolni, hogy a korszakalkotó megoldások jövőbe mutató(?) módját választották.

A címlapon szereplő szobrot jelképesen nyújtjuk át az illetékeseknek!  

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8014114053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása