Villám csapott a Bem téri Intersparba: valójában ezért tartott zárva az Interspar
2018. július 23. írta: BoldogÉ

Villám csapott a Bem téri Intersparba: valójában ezért tartott zárva az Interspar

interspar-erd.jpg

A szombati vihar okozott rendellenességet az Interspar gyengeáramú rendszerében. Vasárnap estére sikerült elhárítani a hibát.

A pénztárgépeket kiszolgáló rendszer tartós meghibásodása miatt nem nyitott ki vasárnap a Bem téri Interspar - értesült helyszíni forrásoktól a Boldogulj Érden munkatársa.

A műszaki nehézségek csak az Interspar emeleti üzletét érintette: az épületben a kávézó, a lottózó és a cipőbolt is a szokásos nyitva tartás szerint üzemelt.

A pénztárgépek meghibásodását egy villámcsapás okozta szombat este. Egy érdi Facebook-felhasználó, aki az Iparos utca sarkán lévő épület közelében él, számolt be a természeti jelenségről.

Értesüléseinket az Interspar szóvivője megerősítette. Németh Pétra azt írta, hogy július 22-én vasárnap az érdi Interspar nem nyitott ki, mert a szombat esti vihar az épület gyengeáramú rendszerében rendellenességet okozott.

“Természetesen az épület megfelelő villámlás elleni védelemmel, villámhárítóval van felszerelve, senki nem sérült meg és nem volt veszélyben a vásárlók testi épsége sem” - jegyezte meg a szóvivő.

A történtek miatt a számítástechnikai eszközök egy része meghibásodott, ezért a kasszák háttérrendszerei nem működtek üzembiztosan. Ilyen körülmények között kereskedelmi tevékenységet nem lehetett folytatni, emiatt maradt az áruház zárva.

A hiba elhárításán folyamatosan dolgoztak a szakemberek és vasárnapi estére sikerült megoldani a problémát. Az üzlet hétfőtől már a nyitvatartási időhöz igazodva üzemel - közölte az áruházlánc szóvivője a Boldogulj Érden riporterével.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2714130873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hederg 2018.07.23. 21:28:12

Miért történt a kár? Fémszerkezet, zárt olyan mint a Feredé kalitka.
süti beállítások módosítása