40 ÉVE VÁR ÉRD ERRE! Hamarosan átadja A HIDAT, az A-Híd
2018. augusztus 05. írta: BoldogÉ

40 ÉVE VÁR ÉRD ERRE! Hamarosan átadja A HIDAT, az A-Híd

hidepiteserd-ahid-hu.jpg

A város jelentős kettéosztottságát megszüntető beruházáson már az utolsó munkálatok zajlanak, az átadás ennek a hónapnak a végén várható.

A projekt megvalósulásával Érd nagy lépést tesz abba az irányba, hogy megszűnjön a közlekedési megosztottság, most ha valaki el akar jutni parkvárosból Érd központjába, annak csak egy lehetősége van sorompó nélküli átkelőt használni.

A két műtárgyból álló hídrendszer megépítéséhez természetesen útfejlesztések is kapcsolódnak.

Az új híd a Szent István utcára alapozva kapcsolja majd össze a az egyaránt nagyforgalmú Kossuth Lajos utcát (északi oldal) és a Velencei utat (déli oldal).

Az önkormányzati lap azt írja, az északi oldalon a Kossuth Lajos utca-Szent István út kereszteződésnél valószínűleg csúszni fognak a munkák, mert egy terület még kisajátításra vár.

A déli oldalon a Velencei út-Elöljáró utca csatlakozási pontnál még az idén ősszel elkezdődhet a lámpás csomópont kiépítése. Jelenleg egy ideiglenes négy méter széles aszfaltcsík köti össze az elkészült útszakaszt a főúttal. A Szent István-hidat várhatóan a hónap végén átadják, így a kétirányú forgalom ezen a szakaszon fog bonyolódni ideiglenesen.

A hosszú távú cél az, hogy a Szent-István-híd átadásával osztódjon meg a városközponton keresztül áramló forgalom az új híd, a Balaton úti és a Diósdi úti alagút, valamint a Duna utcai átkelő között.

(magyarepitok)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9214163249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

György Dejtári 2018.08.06. 06:22:45

Ennyi brarmot mint ebben a városban van ! Azt nézzétek meg ez mit fog indukálni a városközpont felé a körforgalomnál .
süti beállítások módosítása