MI VOLT A FÓLIÁBAN? Nem liszt, nem cukor, hanem kábszer
2018. augusztus 10. írta: Cseri Pali

MI VOLT A FÓLIÁBAN? Nem liszt, nem cukor, hanem kábszer

kabszer.jpg

A budaörsi rendőrök kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást egy 29 éves és egy 26 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint egy 29 éves férfi 2018. augusztus 9-én éjjel egy herceghalmi áruház parkolójában 34 darab alufólia-csomagot adott át egy 26 éves dunaújvárosi férfinak, amelyekben kábítószergyanús fehér por volt. Az esetről az áruház biztonsági szolgálata bejelentést tett a rendőrségre. A járőrök a parkolóban átvizsgálták a 26 éves férfi autóját, majd öltözőszekrényét és ruházatát, amelyekben kábítószergyanús fehér por maradványát tartalmazó tasakot, valamint kábítószer fogyasztásához használt eszközöket találtak, amiket lefoglaltak. Továbbá lefoglalták a férfi által korábban vásárolt kábítószergyanús fehér port tartalmazó alufólia-csomagokat is. A rendőrök a 26 éves férfit előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív értéket mutatott. A nyomozók a dunaújvárosi lakost gyanúsítottként hallgatták ki. A 29 éves bicskei férfit a rendőrök 2018. augusztus 10-én hajnalban bicskei otthonában elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8114174045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása