ÉRDI HULLADÉKSZÁLLÍTÓK KIFOGÁSA: Bocs, nem visszük el, mert meleg van, majd máskor jövünk érte!
2018. augusztus 12. írta: BoldogÉ

ÉRDI HULLADÉKSZÁLLÍTÓK KIFOGÁSA: Bocs, nem visszük el, mert meleg van, majd máskor jövünk érte!

kukasauto-eth-erd-hu.jpg

Az Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft.-nél nagyon nem bírják a meleget, ez derül ki a legújabb Facebook-posztjaikból.

Persze, ahogy augusztus 2-i és 6-i közleményükből is kiderül, nem egyedi eset, hogy el sem viszik a hulladékot ugyanezen okokból.

“Tisztelt Ügyfeleink! A nagy melegre való tekintettel a kommunális és szelektív hulladékelszállításban az alábbi településeken: Sóskút; Tárnok;Diósd; Érd helyenként elmaradás várható. Folyamatosan pótolni fogjuk az elmaradásokat! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Tisztelettel ÉTH Nonprofit Kft.”

Oké, értjük mi, hogy meleg van meg minden, de akkor most álljon meg az élet az egész országban? És akik autópályákat vagy utakat építenek a tűző napon, vagy az építkezéseken, földeken dolgozók is tegyék fel a kezüket, hogy bocs, hőség van, nem dolgozunk?

Mi lenne velünk, ha mindenki ilyen kényes lenne?

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9314176011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása