ÉRD LEGVESZÉLYEZTETETTEBB INGATLANA? Brutális állapotok voltak a Petőfiben
2018. augusztus 19. írta: BoldogÉ

ÉRD LEGVESZÉLYEZTETETTEBB INGATLANA? Brutális állapotok voltak a Petőfiben

petofiutca-erd03.jpg

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy Érd bizonyos részei micsoda veszélynek vannak kitéve egy-egy esőzés alkalmával.

A városvezetők folyamatosan hülyítik a lakosságot, milyen sikeres a vízelvezetési projekt, azonban az itt lakók sokszor azt tapasztalják, hogy rengeteg helyen trehány munkát végeztek és sokan úgy érzik, nem volt soha ennyire rossz a helyzet illetve legalább ilyen fontosnak tartják, hogy a sok látszat beruházás helyett például rendesen kellene takarítani a vízelvezető árkokat.

petofiutca-erd01.jpg

Érden belül vannak jobban illetve kevésbé veszélyeztetettebb lakók, sokan megkerestek bennünket az e heti esőzés után, fényképeket és videókat küldve, hogyan is nézett ki az ingatlanjuk az esőzéskor.

Ezek közül a képeken és a videón látható ingatlan tulajdonosa joggal pályázhat Érd legveszélyeztetebb ingatlanja címre, amely a Petőfi S utca - Vörösmarty u sarok.

petofiutca-erd02.jpg

Véleménye szerint a Vörösmarty utcában nincs megfelelő esővízelvezetés, ezért folyik hozzá vissza. Olyan, elképesztő mértékben elázott, hogy a pontosság kedvéért, az ingatlanon lévő épületnél 105cm magasságot mért a biztosító, mindezt 11méter hosszan.

petofiutca-erd04.jpg

petofiutca-erd05.jpg

Gyakorlatilag a szuterén szintben lévő dolgaik megsemmisültek. Mielőtt azt gondolnák, hogy ez valami mélyen fekvő alagsor, ki kell ábrándítsam Önöket, 70 cm mélyen van csupán. Legutóbb 2005-ben történt ehhez fogható, de akkor sem volt ilyen probléma. Hiába jelzik az illetékeseknek és perlekedik velük, nem takarítják rendesen az árkokat illetve nem is jól csinálták meg a legutóbbi alkalommal.

Akkor ígérték az ÉKFI-sek, de a mai napig sem jött senki, hogy az itt lévő problémákat orvosolják illetve a hordalékot eltávolítsák. Bács István, mint területi képviselő, is csupán a kerítésen túlról jelezte, hogy majd jön segíteni.

Az itt lakóknak az például komoly segítség lenne, hogy ha például felméretnék egy független szakértővel, hogy mi az a kár, amit a biztosító nem fizet és azt az önkori kifizethetné.

A tulajdonos egyébként akkor, amikor elöntötte az ingatlant a víz, felhívta a közterületfelügyeletet, de mondták, hogy senki nem ér rá, mindenki a Gárdonyit menti.

Utána egyébként írásban ismételten kért egy árok takarítást és a kárigényét is beküldte emailben, nagyon kíváncsi mit intézkednek.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4014189911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása