TÖBB LESZ EZUTÁN A FELIRATOS KÜLFÖLDI FILM! Önnek mi kellene, hogy idegen nyelvet tanuljon?
2018. szeptember 22. írta: BoldogÉ

TÖBB LESZ EZUTÁN A FELIRATOS KÜLFÖLDI FILM! Önnek mi kellene, hogy idegen nyelvet tanuljon?

idegennyelv-tanulas-lingostan-com.jpg

A kormány elfogadta a Nemzeti Versenyképességi Tanács javaslatait és a konkrét intézkedések kidolgozására kérte fel a minisztériumokat.

A tervezett intézkedések között szerepel a korszerű idegennyelv-oktatási módszerek meghonosítása; a nyelvszakos tanári képzésben részt vevő hallgatók külföldi résztanulmányainak támogatása; a kéttannyelvű általános és középiskolai oktatás és az anyanyelvi idegennyelv-tanárok alkalmazásának ösztönzése. Emellett a nyelvtanulási diákhitel bevezetése; az idegen nyelvi táborok, tanulmányutak, diákcsere programok ösztönzése; a középiskolában oktatott második idegen nyelv óraszámának az első idegen nyelvre történő átcsoportosíthatóságának vizsgálata, továbbá a külföldi filmek feliratozásának előtérbe helyezése is - közölte a Palkovics-féle Technológiai miniszterség.

A kormány szintén döntött arról, hogy az idegennyelv-tanulás költségeit finanszírozó nyelvtanulási diákhitelt, valamint az állami támogatású felnőttképzési idegen nyelvi programok hatékonyságának javításához szükséges intézkedéseket még ebben az évben kidolgozza.

címlap: lingostan.com

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7514256011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása