FÉLIG-MEDDIG KIJAVÍTOTTÁK ÉRDEN A SZENT ISTVÁN UTAT! Részlegesen hatott a lakók tiltakozása
2018. szeptember 28. írta: Cseri Pali

FÉLIG-MEDDIG KIJAVÍTOTTÁK ÉRDEN A SZENT ISTVÁN UTAT! Részlegesen hatott a lakók tiltakozása

szentistvanerd-aszfaltkapubejarat.jpg

Nemrég beszámoltunk róla, hogy felújították - persze a minőséget látva, helyesebb, hogy  abbahagyták - a Szent István utat.

Sokan elégedetlenek voltak a kivitelezéssel, amely a képeket látva is megítélhető, sok kívánnivalót hagyott maga után. Talán nem volt haszontalan a sok jelzés illetve az írásunk, mert részben a nehezményezett hiányosságon javítottak. szentistvanut-erd-felujitasutan01.jpgNyilván a városvezetők széttárták a kezüket, hogy a felújítás így sikerült, megfelel a szabványoknak, mint oly sok mostanság épített dolog.

A kapubejárókat utólagosan leaszfaltozták, de az út szélét változatlanul hagyták. Vajon miért nem építettek szegélyt egy ilyen nagy forgalmú úton?

Az aszfalt és a vízelvezetés közötti murva mennyiségét figyelembe véve, “öröm” lesz nézni, amikor esni fog egy-egy nagyobb eső.

Változatlanul azt kérdezzük, kedves érdi polgárok, Önöknek tetszik, amit a pénzükért kapnak?

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr214269531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása