OKTÓBER 6.: T.MÉSZÁROS és elvtársai miatt az aradi vértanúk is forognak a sírjukban
2018. október 06. írta: BoldogÉ

OKTÓBER 6.: T.MÉSZÁROS és elvtársai miatt az aradi vértanúk is forognak a sírjukban

tmeszarosandras-altalukkuldott.jpg

A tegnapi megemlékezés margójára

Mi lehetne méltóbb egy október 6-i megemlékezéshez, mint ha egy város polgármestere ünnepi beszédében kettő és fél percig bírja ki, hogy ne brüsszelezzen? T. Mészáros Andrásnak eddig sikerült kibírnia a városi ünnepségen, a Kálvin téri református templom kertjében. NER-es mércével (de kizárólag azzal) a beszéde nem volt ugyan vállalhatatlan, azt a bravúrt mégis elkövették a beszédírók, hogy lehozzák úgy a teljes ünnepi műsort, hogy ne hangozzon el az „orosz” szó.

Október 6-án.

Voltak helyette pártközpontok és árulók, ami 1849 kontextusában igen elegáns.

Az igazi bohózat az ünnepi beszéd és a gyerekek (kifejezetten színvonalas, de a szervezőknek köszönhetően alig látható) műsorát követően, a koszorúzással vette kezdetét. A nap második bravúrjaként, a NER tucatnyi (nem túlzás!) formációban koszorúzhatott. Koszorút helyezett el a városvezetés, a közgyűlés Fidesz frakciója, a városi Fidesz vezetés, a KDNP (nyilván léteznek Érden is), néhány NER-nek kedves szervezet és annyi vitéz, hogy Horthy kormányzó elmorzsolt volna egy könnycseppet a szeme sarkában, ha hallja.

Az egész város hálás lehet érte, hogy a mi Simó “Búvár” Karcsink, kétszer is kimehetett koszorúzni!

Ezek után nagy várakozásokkal tekintünk október 23. elé, nagyon várjuk, hogy megtudjuk, mit ártott nekünk Brüsszel már 1956-ban is!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8414284905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

György Dejtári 2018.10.06. 11:20:26

mindent elkövet a szerplésért csak , hogy lássák forogjon a neve bukott ember nem kell már sokat várni, hogy nyilvnosságót és fényt kapjon a negatív !!!!!!!
süti beállítások módosítása