IGAZI ELRETTENTŐ ÉRDI PÉLDA! Így építs közösen utat az önkormányzattal
2018. október 12. írta: BoldogÉ

IGAZI ELRETTENTŐ ÉRDI PÉLDA! Így építs közösen utat az önkormányzattal

utepites-erd-piroskautca01.jpg

Érden a Piroska utcában gondoltak egy nagyot az ott lévő vállalkozók.

Összeálltak egy páran, beszálltak az 50 százalékos útépítési hercehurcába, a felét kifizetik ők, a felét meg az önkormányzat.

Elmondásuk alapján vállalták, hogy ahol a telephelyük van, azt az utcarészt felújítják így, de csak ott, mondhatnánk saroktól-sarokig. Be is fizették a pénzt, de csak a képeken látható szélességű útra futotta.

utepites-erd-piroskautca02.jpg

Na már most, ez egy vállalkozói övezet, és úgy megy a közlekedés, hogy két autó, mondjuk, aki hozza az árut, nem fér el egymás mellett, mindig valamelyiknek félre kell állni, hogy a másik elférjen.

Elég cifra a dolog.

Ráadásul ide nagy kamionok szoktak bejárni, hogy ezek után, milyen metodikával tudnak ide bejönni azt nem tudja senki. Plusz a vállalkozóknak, akik már befizették az 50 százalékot, maguknak kell leaszfaltozni a bejárati részeket.

Az önkormányzat szétteszi a kezét, ők ennyit vállaltak, egy 3 méter széles utat, ott ahol a kamionok egymást fogják kerülgetni.

Így álljon össze az ember az önkormányzattal.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8414298055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása