ÉRDI KEMÉNY CSÁVÓ: Bács alpolgi szíve szerint börtönbe küldene! Mi lenne, ha tényleg csúnyákat írnánk róla?
2018. október 18. írta: BoldogÉ

ÉRDI KEMÉNY CSÁVÓ: Bács alpolgi szíve szerint börtönbe küldene! Mi lenne, ha tényleg csúnyákat írnánk róla?

bacs-per-letoltendotker.jpg

Tegnap lezajlott a Bács István által kezdeményezett büntetőper első tárgyalása.

A perben az alpolgármester szerint a Boldogulj Érden oldalain régebben megjelent cikkeiben rossz színben tüntettük fel őt,  és ezáltal csökkent a társadalmi megbecsültsége, amikor arról írtunk, hogy az érdi adófizetők pénzéből folyósítottak részére egy 15 éves futamidejű kamatmentes kölcsönt lakásvásárlás céljából, még hosszú évekkel ezelőtt - amikor még nem is volt a jelenlegi testület tagja. Írásaink szerinte tendenciózusan őt rossz színben tünteti fel és emiatt az érdiekben negatív értékítélet alakul ki.

Önmagában ezzel nincs is semmi baj, mindenkinek szíve joga pert indítani, ha nem tetszik neki valami és nem is lett volna semmi érdekes a tárgyaláson, mert mindkét fél lehetőséget kapott, hogy elmondja a saját verzióját illetve a jogi képviselők kérdezzenek a felektől.

Volt azonban egy felettébb “érdekes” momentuma a tárgyalásnak, amely számunkra megmutatta, milyen módon szeretné elintézni a neki nem tetsző vélemények kinyilvánítóit a mi Pityunk.

Nem sikerült elsőre neki illetve ügyvédjeinek összeállítani a pontos vádiratot, amelyet így a helyszínen szóban kellett kiegészíteniük, többek között hiányzott, milyen büntetést szeretnének kiszabatni a bírósággal.

És akkor bemondták, hogy LETÖLTENDŐ SZABADSÁGVESZTÉST kérnek a vádlottra.

Értik?

Na, azért ezen a bíró is elmosolyodott a nem létező bajusza alatt, aztán talán ennek, talán annak, hogy ők is érezték, hogy hülyeségeket beszélnek, később módosították a leendő büntetést közérdekű munkára.

Azért ez kemény, mi lenne, ha tényleg csúnya dolgokat írnánk róla, megvádolnánk lopással, korrupcióval jogtalanul.

Lehet, hogy életfogytiglant szeretnének?

És ilyen embert választottak meg alpolgármesternek!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7614308645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

György Dejtári 2018.10.19. 07:29:35

Ezt a bandát már minősíteni sem lehet
süti beállítások módosítása