ÉRDI TÖK JÓ FESZTIVÁL: Az idén T.Mészárosék tök pofátlansága miatt elmarad
2018. október 20. írta: BoldogÉ

ÉRDI TÖK JÓ FESZTIVÁL: Az idén T.Mészárosék tök pofátlansága miatt elmarad

tokfej-origo-hu.jpg

T. Mészáros András nem támogatja az Érden már nagyon sok éve megrendezésre kerülő Tök Jó Fesztivált valamint a Szilveszteri Jótékonysági Futást, mert azt a 20-30 Egyesület szervezi.

A polgármester szerint kirívóan magas támogatás kapott eddig az egyesület közpénzből, miközben politikai szerepvállalásával megosztotta az érdi közvéleményt. Hű, micsoda elegancia és bátorság egy városvezetőtől. Ha már a közvélemény megosztásáról van szó, akkor T. Mészáros élen jár benne, tehát már réges régen le kellett volna mondania, sőt ezt már nagyon régen meg kellett volna tennie. A közpénzek elköltésének felhozása meg igazán arcpirítóan szemtelen húzás, már nem is kell mondanom, miért.

De hogy a pofátlanságra rá tegyen egy lapáttal a polgármester, levelében leírja, hogy ha akarnak fesztivált, kérjenek közterület-használati engedélyt és fizesenek közterület-használati díjat, potom kicsivel több mint 1 millió forintot.

Na, ez már tényleg a cinizmus legfelsőbb foka.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8914312165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása