HATALMAS ÉRDI FEJTÖRŐ: Kedden hány percig bír 1956 megalázása nélkül beszélni T.Mészáros Önök szerint? SZAVAZZON!
2018. október 21. írta: BoldogÉ

HATALMAS ÉRDI FEJTÖRŐ: Kedden hány percig bír 1956 megalázása nélkül beszélni T.Mészáros Önök szerint? SZAVAZZON!

tmeszarosandras-altalukkuldott.jpg

Kedden fog beszédet mondani T. Mészáros András az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján.

Valószínűleg előre le tudnám írni, hogy miket fog mondani a városvezető, hogy milyen sorvezetőt kapott ismét odafentről- és itt nem Istenre gondolok, de nem ám! Már ismerjük a paneleket, Brüsszel, Soros és a legnépszerűbb a migráns, majd ennek tetszés szerinti kombinációja, esetleg a Sátán beemelése különböző értelmezési tartományokban. Már csak arra lennék kíváncsi, T.Mészáros hanyadik mondatában tűnik fel a migráns meg Brüsszel, vagy hanyadik a beszéd hanyadik percében, másodpercében? Nagyjából a két percre gondolok, talán addig bírja. És Önök, mit gondolok.

Ráadásul már látom magam előtt, hogy a polgármester beszédírója, hogy izzad, amikor a beszédet írja, mert ugye úgy kell megoldania a szöveget, hogy az oroszokat nem szabad bántania, sőt csontig be kell nyalni az ex-KGB-s Putyinnak. Na, ezt hogy oldja meg egy ilyen ünnep alkalmával? Lehet, hogy az lesz a megoldás, hogy igazából nem az oroszok voltak a hunyók, hanem oroszoknak öltözött muszlim migránsok, meg az európai liberálisok nagyszülei. És mindenki tudja, hogy Soros pénzelte őket, mint az is, hogy a világháború is miatta tört ki.

Ha nem az egyik legfontosabb történelmi eseményünkről lenne szó, azt is mondhatnánk, jól fogunk szórakozni.

Ahogy ígértük, most arra kérjük Önt, hogy tippelje meg az alábbit!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7414313325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása