ÉRDI FIDESZ SIMÓ MÓDRA: Kezdjük mi is sajnálni Károlyt, hogy ilyen sok hibbantságot mondatnak el vele!
2018. október 28. írta: BoldogÉ

ÉRDI FIDESZ SIMÓ MÓDRA: Kezdjük mi is sajnálni Károlyt, hogy ilyen sok hibbantságot mondatnak el vele!

simokaroly-ripost-hu.jpg

Pénteken folytatódott az érdi lakájmédiában Simó alpolgi szokványos verbális ámokfutása.

Mintegy keretezésként próbálta lehúzni a forradalom ünnepét a saját szintjükre, nem bírta ki, hogy rá ne zúdítsák hülyeségeiket az érdiekre.

- Az érdi ellenzék kivonta magát az 1956-os forradalom városi megünnepléséből, a város közösségéből. Mélyen elítéljük, hogy így cselekedtek: egy városi ünnepről mondvacsinált okokkal maradtak távol. A városi ünnepségen T. Mészáros András polgármester őszinte és kemény szavakkal bírálta azokat, akik a magyar nemzet érdekei ellen cselekszenek, pontosan úgy, ahogy tették ezt a kommunisták 1956-ban, amikor szovjet segítséggel leverték a forradalmat, és kegyetlen megtorlásba kezdtek  – hangsúlyozta pénteki sajtótájékoztatóján Simó Károly, most éppen érdi Fidesz szóvivőként..

A baj ott kezdődik, hogy szegény Károlynak még nem szólt senki, hogy mindenki olyan ünnepségre megy el, amilyenre csak akar, és ha mondjuk nem használnák fel 56-ot a saját ideológiájuk szétköpködésére, hanem valóban a hősökre emlékeznének mindenki boldogan elmenne. Ha egyszer meg tudnák állni, hogy ne gyömöszöljék bele ilyenkor a mondandójukba az aktuálpolitikát, a migránsokat, Sorost, mert az embereknek elegük van belőle.

Az érdi Fidesz szóvivője a rezsicsökkentésről is szót ejtett, mint mondta

“a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jelentése azt igazolja, hogy ez a kormányzati intézkedés a mai napig segíti a családok, a nyugdíjasok megélhetését: a lakossági hátralékok a villanyszámlák esetében 45, a földgázszámlákat tekintve 75, a távhőszolgáltatásnál pedig 35 százalékkal mérséklődtek 2013 és 2015 között.”

Ehhez csak annyit tennénk hozzá, hogy a hatalmas rezsicsökkentés egyik lépéseként éppen most a napokban konszolidálták - már előre - 80 millió forinttal az érdi polgárok zsebéből az érdi vízszolgáltatókat illetve hétfőtől már 116 településen kell szemétszállításra a katasztrófavédelmet bevetni, ezért hülyének nem kellene nézni a helyi polgárokat.

Simó Károly lelkesen beszélt arról is, hogy a kormány bővíti a CSOK rendszerét: a kétgverekes családokra is kiterjesztik a kamattámogatásos kölcsönt, a háromgyerekeseknél pedig megemelik a lehetőséget,

“A kedvezményes hitellehetőséggel bárhol a piacon élni lehet. A lakáskassza-rendszer átalakításával felszabaduló források tehát bárhol használhatók lesznek. Ez további lehetőség lesz arra nézve, hogy a családok otthonhoz juthassanak” – tette hozzá.

Nagyszerű, csupán arról feledkezett meg, hogy ez volt a kevésbé tehetős polgárok egyik legnépszerűbb takarékossági rendszere, amit szépen tönkretettek, másrészt nem mindenki akar új lakást venni, a felújítók pórul jártak, nem tudják már ilyen formában megoldani a lakásfelújításukat, ráadásul az állami kamattámogatás bőségesen megtérül, elég csak a 27 %-os ÁFA-ra gondolni.

A politikus  a jövő májusi európai parlamenti választásokról is beszélt.  Mint hangsúlyozta:

– ... Az EU nemzetek hazája, és nem egy birodalom. Akik az EU-ból birodalmat akarnak gyúrni, azok bevándorláspártiak.  Azok, akik Brüsszelben eddig meghatározták az unió politikáját, a migrációt lehetőségnek tekintették arra, hogy kevert népességű, egységes birodalommá tegyék a nemzetek unióját. Az európaiság mércéjévé nem a migránsok beengedését kell tenni, és nem azt, hogy minden európai ország és nép multikulturális nemzet legyen” – hangsúlyozta Simó Károly.

Ha nem mondott volna semmit, okosabb maradt volna, mert ez a kevert népességű egységes birodalom víziója, bizony elég abszurd irányba tolta el a mondadóját. Ráadásul tele van ellentmondással. Mondjuk egy kabaréban felléphetne vele, hatalmas sikere lenne, politikusként azoban inkább ciki az ilyen hagymázas szöveg.

kép: ripost.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2114328689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása