TÖK-MÉSZÁROS HÍRADÓ: Érd polgija és pénzügyi guruja nem mindennapi lépésre szánhatná el magát
2018. október 29. írta: BoldogÉ

TÖK-MÉSZÁROS HÍRADÓ: Érd polgija és pénzügyi guruja nem mindennapi lépésre szánhatná el magát

hajlektalan_2.jpg

Meg nem erősített városházaszéli forrásaink szerint T. Mészáros András nem mindennapi lépésre szánhatja el magát.

Az új hajléktalan törvény életbe lépését és működését szeretné ellenőrizni Érden, ezért egy-két napig az utcán fog éjszakázni önkéntes hajléktalanként. Úgy tudjuk, még nem döntötte el, hogy valamelyik érdi buszmegállóba költözik-e be, vagy egy elhagyott épületet, lerobbant ingatlant választ, ahol meghúzza magát. Mi inkább a jó időre tekintettel az előbbit valószínűsítjük.

Városvezetőként úgy érzi fontos, hogy személyesen is átélje, saját bőrén is megtapasztalja, milyen érdi hajléktalannak lenni, mert csak úgy tud hitelesen segíteni az otthonukat elvesztett embertársain. Ezen kívül fontos, hogy megvizsgálja a felszólítás és a börtönbe elszállítás folyamatát is, hogy minden a törvényeknek megfelelően megy-e. Valóban háromszor felszólítják-e a hajléktalanokat mielőtt elvinnék őket, és, hogy biztosan elégetik-e a dolgaikat, amiket nem tudnak hol tárolni. Állítólag erre a miniszterelnök kérte meg minden megyeszékhely vezetőjét.

Az érdi polgármester egyelőre a kannás borok világával, a legolcsóbb pálinkákkal és a karcos cigikkel ismerkedik, hogy ki tudja választani, mit fog inni és szívni a hajléktalansága alatt. Amíg elmerül az utca világában, városvezetői teendőit Buvár Lakatos Sáfrány hajléktalan ex-szociológus és hegesztő fogja elvégezni. Ezek után kerül majd a városi közgyűlés elé az az érdi hajléktalan-rendelet, ami az országostól eltérő irányelveket is megfogalmazhat, például, hogy egyes egyházi intézmények is fogadjanak be hajléktalanokat -

- és ezt akár ki is próbálhatná -

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4214330175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása