TÖK MÉSZÁROSRA TÖKFEJ MÓDJÁRA MEGSÉRTŐDÖTT A POLGI! Tényleg ennyire töketlen?
2018. október 30. írta: BoldogÉ

TÖK MÉSZÁROSRA TÖKFEJ MÓDJÁRA MEGSÉRTŐDÖTT A POLGI! Tényleg ennyire töketlen?

tmeszaros-tokmeszaros.jpg

T. Mészáros András a lakájsajtó legalját idéző bejegyzésben mosta össze az érdi civil kurázsit a démonaival.

Tévelygése szerint a főtéren faragott tököket kiállító családok, akiknek semmi egyéb szándékuk nem volt a szombat esti rendezvénnyel, mint örömet szerezni a gyerekeknek, meggyalázták az '56-os hősök emlékét. Nem tudhatjuk, hogy a szövegírók zuhantak ilyen mélyre, vagy a polgármester sértődött meg ennyire a kiállított Tök Mészáros faragványon, de egyszerre mindkettő elképzelhető.

Aki viszont kint volt szombat este, mindenki tanúsíthatja, hogy ha egyáltalán szóba került a gyerekzsivajban az emlékmű és a lábánál még ott lévő koszorúk, kizárólag a tisztelet hangján szólt róla bárki. De el kell keseríteni a gyűlöletkampány kiötlőjét, alig-alig kerültek szóba. Egy főterünk van, szűkösnek éppen ugyan nem mondható, de aljas hazugság azt állítani, hogy bárki összefüggésbe hozta volna az emlékművet az ártatlan baráti találkozóval. Az első érkező letette az első tököt a járdaszintnél valamivel magasabb kis párkányra, a többiek pedig köré rakták a saját alkotásaikat.

T. Mészáros András viselkedhetett volna polgármesterhez méltóan: a szervezők rendelkezésére is bocsáthatta volna a város közterét, sőt akár a korábbi évekhez hasonlóan, részt is vehetett volna a rendezvényen. Ehelyett azt választotta, hogy elrontja néhány tucat gyerek szórakozását. Dacból olyan akadályt gördített a szervezők elé, amit nyilván nem tudtak teljesíteni (a milliós nagyságú helypénzről van természetesen szó), majd a civilek frappáns válaszát tapasztalva, még hülyeségeket is írt róla.

Sokadszor bizonyította, hogy miféle ember.

Kíváncsian várjuk viszont hasonlóan szenvedélyes sorait Mészáros Lőrinc legfrissebb érdi "beruházásáról" (8.6 milliárd forintért épít a zseni, 1300 méter vasúti sínt Érd és Érd-Alsó állomások között), vagy a köddé vált csatornapénzekről.

Addig is hajrá érdi civilek, a főtér pedig igenis mindenkié!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr714334415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása