ÉRDEN ÜTÖTT ÉS RABOLT EZ A KÉT HELYI TAKNYOS! Segítsen elkapni őket
2018. november 01. írta: Cseri Pali

ÉRDEN ÜTÖTT ÉS RABOLT EZ A KÉT HELYI TAKNYOS! Segítsen elkapni őket

 keressukoket-erd-police-hu.jpg

Az Érdi Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A nyomozás adatai szerint két férfi 2018. október 30-án 5 óra körüli időben Érden, a Budai úton egy jegypénztár közelében megtámadták a sértettet, akit bántalmaztak, majd az ütésektől földre eső férfi hátizsákját – benne mobiltelefonjával és egyéb személyes tárgyaival – elvették és elmenekültek a helyszínről.

Az érdi nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, V. Adrián 19 éves érdi lakost (képen balra), valamint H. Martin Richárd 19 éves tárnoki lakost (képen jobbra), akik ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható férfiakat felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatosan információval rendelkezik jelentkezzen – munkaidőben - személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (2030 Érd, Felső utca 4. szám), vagy haladéktalanul hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr914338215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása