ELKÉPESZTŐ! Ön mit csinálna, ha a lakásába meztelen, bedrogozott férfi mászna be? Hajnali látogatónak azért durva lenne
2018. november 02. írta: Cseri Pali

ELKÉPESZTŐ! Ön mit csinálna, ha a lakásába meztelen, bedrogozott férfi mászna be? Hajnali látogatónak azért durva lenne

meztelen.jpg

Nem szoktunk más városból átvenni híreket, de ezen annyira megdöbbentünk, hogy úgy gondoltunk, jobb ha Érden is tudnak az esetről, mert ki tudja, mit hoz az élet és a drog.

A nyitott ablakon keresztül mászott be egy férfi egy tatabányai lakásba. Nem emlékezett rá hogy jutott oda, arra sem, mit keresett ott.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. november 1-jén hajnalban érkezett egy bejelentés, miszerint egy tatabányai lakásba egy férfi az ablakon keresztül bemászott. A kiérkező járőrök meghallgatták a bejelentőt, aki elmondta, hogy zörejre ébredt fél 4 előtt. Amikor kiment a nappaliba, egy ismeretlen férfival találta szemben magát, aki meztelen volt. Rákiabált, hogy hagyja el a lakást. Ekkor az ismeretlen az egyik csukott ablakon kiugrott és eltűnt. A rendőrök keresni kezdték a lépcsőházban és a pincében rátaláltak a férfira, aki ekkor már félig fel volt öltözve. Elmondta a járőröknek, hogy nem emlékszik semmire, azt sem tudja, hogy került az idegen lakásba. Mivel az ablakon való kiugrás során megsérült, a rendőrök mentőt hívtak hozzá. Kórházi kivizsgálását követően előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett. A 23 éves Sz. József ellen kábítószer birtoklás vétség és magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a rendőrség.

 

Fotó: police.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8714339435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása