ÉRDRE MIGRÁNSOKAT NE, DE ŰRLÉNYEKET ANNÁL TÖBBET! Megjött az ukáz, legyen helyi űrstratégiánk
2018. november 03. írta: Cseri Pali

ÉRDRE MIGRÁNSOKAT NE, DE ŰRLÉNYEKET ANNÁL TÖBBET! Megjött az ukáz, legyen helyi űrstratégiánk

urlenyek.jpg

Megérkezett a nemzeti űrkutatási miniszteri biztos felkérése, hogy alkossuk meg Érd helyi űrstratégiáját  Ebben adunk jó tanácsokat a nem e világon élő városvezetőinknek, legalábbis igyekszünk lefektetni ennek az alapjait.

Nagyon fontos, hogy egy éven belül keressünk Érdnek egy testvérvárost az űrből. A hagyományok miatt fontos lenne továbbá, hogy az űrnépek közül a más bolygókon található útépítőkkel, vagy aszfaltozókkal kössünk elsősorban szövetséget.

Mindenképpen olyan testvér-űrvárost keressünk, ami könnyen megközelíthető a Tejút-pályáról, megkönnyítendő a teher-és személyszállítást. Érden legalább két marslakók által beszélt nyelv tanítását el kell indítani egy éven belül a helyi oktatási intézményekben, lehetőleg már az ősztől az ovikban mindenképpen.

Amiben jól állunk, hogy az érdi városi közgyűlés tagjai már könnyen köddé tudnak válni fontos problémák megoldása esetén, legalábbis nekünk polgárok számára elég észrevehetetlenek, ha bármit el kellene intézni. Valószínűleg ők már elsajátították a telepátia és teleportálás legmodernebb technikáit, hogy bármikor megtudjanak jelenni az Űr Parlament ülésein.

A városi képviselő-testület minden tagja köteles beházasodni egy nagyhatalmú űrlénycsaládba, legyenek azok pikkelyesek, atombőrűek, vagy két- esetleg négyfejűek.

Városunknak szerződést kell kötni egyes fajokkal, hogy különleges átvilágítási képességeikkel lehessen betegeket vizsgálni, bővítve ezzel a Romics László rendelő szolgáltatásait.

A városvezetés építessen üdülőket legalább három földközeli bolygón, hogy az itt élők minél több kultúrát megismerjenek. Ezzel egy füst alatt írjanak ki ösztöndíjat, amellyel a testvér-űrvárosban tanulhatunk majd részképzésen, valamint az ottani ipari cégeknél a szakmunkások szerezhetnek tapasztalatot, mert bizonyára  ők is szívesen fektetnek be Érden, és biztosan új anyagokat is hoznak magukkal. Egyúttal a friss űrkutatási kormánybiztosnál lobbizzanak T. Mészáros Andrásék, hogy az ipari parkot gőzerővel felfelé, az űr felé is bővíthessük, így még az Elvira-major fölé is telepíthetnének akkumulátor gyárat is, ha úgy adódik.

Meg kell találnunk annak a jogi lehetőségét, hogy havonta egy alkalommal nyilvánosan a részeg, vagy ellenzéki véleményt hangoztató embereket kilőjük az űrbe.

Városunkba egyelőre elég gyerek költözik be, de a fenntarthatóság miatt a városvezetés minél előbb dolgozza ki az Érdi Spermát az Űrlény Méhekbe, avagy Azé az űr, aki teleszüli népesedési programot.

Ha kapnának valóban egy ilyen felkérést, akkor itt lenne a remek alkalom, hogy T .Mészáros Andrásék most már tényleg valami maradandót alkossanak.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9214342191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása