A KÖZUTAK CSENDES GYILKOSAI: Az Utolsó Nap! A rendőrség felkavaró videója ismert emberek közreműködésével
2018. november 16. írta: Cseri Pali

A KÖZUTAK CSENDES GYILKOSAI: Az Utolsó Nap! A rendőrség felkavaró videója ismert emberek közreműködésével

Ismét kreatív és megrázó videót jelentetett meg a rendőrség magyar influenszerek segítségével, akik fontosnak tartották, hogy rávilágítsanak a közlekedésbiztonság mindennapi anomáliára.

Sajnos a telefon nyomkodása és az ebből következő balesetek száma folyamatosan nő, hetente értesülhetünk Facebook-live-ozó autósokról, és ami még megdöbbentőbb, buszvezetőkről is.

“ Ki az a jó barát, akinek a hívása megér annyit, hogy a gyerekeid végignézzék, ahogy kirepülsz a szélvédőn?”- hangzik el a videóban egy brutális költői kérdés. De ilyenből van még egy pár.

Reméljük, ezt a videót az iskolákban is levetítik majd a gyerekeknek és a szüleiknek is, mert ha szétnéz az ember, szinte már csak telefont nyomkodó embereket lát az utcán, buszon, mindenhol.

Bedarált minket a virtuális valóság.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5314375737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása