SZALMONELLÁS FŰSZERKEVERÉK A LIDLBEN! Ha vettek belőle, gyorsan vigyék vissza
2018. november 16. írta: Cseri Pali

SZALMONELLÁS FŰSZERKEVERÉK A LIDLBEN! Ha vettek belőle, gyorsan vigyék vissza

lidl-mikado-pizzafuszer-.jpg

Szalmonella vírust találtak egy fűszerkeverékben.

“Tisztelt Vásárlóink!

A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Lidl Magyarország Bt. visszahívja azon Mikado Pizza fűszerkeverék, 20g termékét, amelyen a következő két azonosító adat egyszerre szerepel:

- Minőségmegőrzési idő: 12.03.2020

- Tételszám: L803101

A visszahívás oka, hogy a fenti terméktételben a Lidl saját minőségellenőrzési vizsgálatai során szalmonella szennyezettséget mutatott ki. A szalmonella baktériumok elszaporodva fertőző megbetegedést okozhatnak. Az alapos hőkezelés azonban a szalmonella baktériumokat elpusztítja, így az ételek főzése, sütése során felhasznált pizza fűszerkeverék fogyasztása nem okoz szalmonellás megbetegedést.

Kérjük Vásárlóinkat, amennyiben a fenti minőségmegőrzési idejű és tételszámú termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármely üzletünkbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – természetesen visszatérítjük. A termékvisszahívás kizárólag a 12.03.2020-as minőségmegőrzési idejű és L803101-es tételszámú, Mikado Pizza fűszerkeverék, 20g termékünket érinti. A Lidl által forgalmazott más termékre a visszahívás nem vonatkozik.

A Lidl Magyarország Bt. a termék gyártója nevében elnézést kér az okozott kellemetlenségért.” írja a cég a honlapján.

 

Fotó: lidl.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5814375565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása