FANTASZTIKUS ÉRDI LAND ROVERESEK ! Sérült gyerekek arcára csaltak mosolyt a meglepetésükkel!
2018. november 17. írta: BoldogÉ

FANTASZTIKUS ÉRDI LAND ROVERESEK ! Sérült gyerekek arcára csaltak mosolyt a meglepetésükkel!

landrover-kirandulas-veol-hu.jpg

Most már több éves “tradíció”, hogy az érdi Land Rover Túra Egyesület tagjai idén is - immár negyedik alkalommal - meglepték a megye sérült fiataljait, autózni vitték őket minden eddiginél több, 35 terepjáróval - számolt be a Veol.

A terepjárósok az ország minden pontjáról érkeztek, hogy egy kellemes napot szerezzenek több mint 180 sérült fiatalnak, akik között idén már alsó tagozatos iskolások is voltak. Érkeztek helyből, Tapolcáról, de sokan Sümegről, Ajkáról, Lesence­tomajról, Veszprémből is.

A Kisfaludy utca parkolója megtelt a gépkocsikkal, azok pedig a boldog gyerekekkel, fiatalokkal, akik az élményen túl a szponzorok jóvoltából idén is rengeteg adományt, ruhát, cipőt, gyümölcsöt, édességet, ajándékot is kaptak.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9314377999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása