ÖN BEÖLTÖZNE AUTÓBUSZNAK ÉRDEN, A BUDAI ÚTON? Ha mondjuk csak így lehetne rajta átkelni?
2018. november 17. írta: BoldogÉ

ÖN BEÖLTÖZNE AUTÓBUSZNAK ÉRDEN, A BUDAI ÚTON? Ha mondjuk csak így lehetne rajta átkelni?

busz-beoltoznek-vlagyivosztokban.png

Az Index találta ezt a szerintünk is zseniális videót.

Ön mennyire lenne eltökélt, ha egy hídon kizárólagosan járművel lehetne átkelni, mint ahogy ezen a videón. Ezek a csávók (elnézést a hölgyektől) a hídon történő átkeléshez busznak öltöztek.

Mindezt az oroszországi Vlagyivosztokban egy arra haladó autós vette videóra és töltötte fel. Ez egy két kilométeres híd, amelyen csak járművel lehet áthajtani rajta, a gyalogos átkelést három éve tiltották meg biztonsági okokból.

ÚGY LÁTSZIK NEM MINDENKI ÉRT EGYET A TILTÁSSAL ÉS ÍGY ADTAK HANGOT TILTAKOZÁSUKNAK, BUSZNAK ÖLTÖZVE AKARTAK ÁTKELNI RAJTA.

Egy arra járó autós vette fel, ahogy a buszcsoport kedélyesen slattyog a forgalomban, amíg egy biztonsági ember utol nem éri, aztán a híd szélére parancsolja őket, szóval félúton meghiúsult az akció.  

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5914377253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása