ÉRDI BŰNÖZŐ NE FÉLJ, HA KÜLFÖLDÖN KAPNAK EL! Hívd te vagy a családtagod a kormányzati vonalat, papírok nélkül is hazahozhatnak
2018. november 18. írta: Cseri Pali

ÉRDI BŰNÖZŐ NE FÉLJ, HA KÜLFÖLDÖN KAPNAK EL! Hívd te vagy a családtagod a kormányzati vonalat, papírok nélkül is hazahozhatnak

gru.jpg

Úgy tűnik, a kormány szerint nincs elég bűnöző az országban, ezért importálni kell, például Macedóniából, de gondolom bárhonnan, csak most éppen onnan.

Már mindenki kívülről fújja a nagy hírt, hogy hazánkba szöktették a volt macedón miniszterelnököt, akit két év letöltendő szabadságvesztésre ítéltek, de nem vonult be a börtönbe a hazájában.

Nikola Gruevszki , a hírek szerint, menedékjogot kért Magyarországtól, amit ezek szerint meg is kapott vagy ki tudja, mi van ebben a nagy kavarban, csak az tűnik biztosnak, hogy magyar diplomáciai autókkal hozták Magyarországra, egyes lapok szerint illegálisan. Volt olyan orgánum, ahol azt írták, hogy még az is lehet, hogy női ruhában kelt át a határon. Ez aztán a kémfilm, némi komikus elemmel fűszerezve.

Na mármost, ha ez így történt, akkor nem tudunk más következtetést levonni- emlékezve még az azeri baltás gyilkos esetére, bár nem összehasonlítható a két eset -, hogy a kormány keblére öleli a bűnözőket. Ez azt sugallhatja a magyar állampolgároknak, hogy tessék nyugodtan bűnözni, adót csalni, rabolni, sikkasztani, és a többi, mert a a hatalom szereti a gengsztereket.

De ha valamelyik barátja, családtagja, szerelme tett rossz fát a tűzre valahol külföldön, csak hívnia kell a kormányvonalat, bárhonnan hazahozzák az illetőt, még papír sem kellhet hozzá, megsimogatják buksi fejét és mehet amerre lát.

Egyre furább világban élünk, és tényleg egyre aktuálisabb a nyolcvanas években forgatott Polip című film, ajánljuk mindenkinek.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2614378840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása