ÉRDEN A BŰNÖZŐK "KIRÁLYÁT" FOGTÁK EL!  Gányügyi Népbiztosunk Bács Pitta résen volt
2018. november 22. írta: BoldogÉ

ÉRDEN A BŰNÖZŐK "KIRÁLYÁT" FOGTÁK EL! Gányügyi Népbiztosunk Bács Pitta résen volt

ganyiugy-erd-bacsistvanfboldal.jpg

Azt hittük, már nehéz meglepni bennünket, de jónéhány politikusok bizony az az állatfajta, aki képes mindig valami váratlant húzni.

Úgy tűnik, új oldaláról mutatkozik be Bács István érdi alpolgi, felcsapott ugyanis gányügyi népbiztosnak. Azt írja Facebook bejegyzésében, gányolókat fogtak.

“A tegnapi napon Antunovits Antal képviselőtársam (!) bejelentése után gányolás közben érték tetten a hivatal munkatársai a maszatolókat. Mivel semmilyen engedéllyel nem rendelkeztek, és a megbízásról sem tudtak semmilyen papírt felmutatni, így több eljárás is indult ellenük nem csak a hivatal, de a rendőrség és a NAV részéről is.

Ne dőljünk be, hiszen egy ilyen eljárás folyamán a megbízó felelősségét is vizsgálhatják!”-írja a Facebookon Bács.

Ha jól látom, a kemény fogás az illegális kapubejárat aszfaltozókra vonatkozik. Na, ez aztán a csoda, a nagy teljesítmény, mindjárt el is sírom magam.

Mondjuk nem az örömtől, az biztos. Az éles szemű képviselők hatalmas bűncselekményt lepleztek le: gondolom, valaki áthívta a szomszédját vagy a haverját, hogy gyere már aszfaltozzuk le a kocsibejárót, vagy pedig a szolgálataikat sokaknak felajánló, de helyben ismerős “vállalkozókat”, komám. Aztán majdnem a TEK-et eresztték rájuk.

Önmagában ugye, az nem kifogásolható, hogy ha pénz kap valaki egy elvégzett munkáért, azután adózni kell. Ennek ellenére vannak, akik ezt nem tartják be, erre vannak például a NAV munkatársai.

De hogy demonstratívan, mint valami nehézsúlyú bűnözőt mutassuk be, az azért túlzás.

Különösen az érdi utak állapota miatt felháborító Bács “gányügyi népbiztos” posztja. El kellene menni a Fürdő utcába, és még pár helyre, hogy milyen aszfaltozást végeztek ott a szakemberek. Vagy javasolnánk a Tárnoki úti korlátokat megvizsgálni, mert gyakorlatilag az első eső után el kezdtek szétrohadni, csak 1-2 példa, hol lenne érdemes kutakodni az ő szavaival “maszatolók” után.

De még számtalan példát lehetne hozni, az önkormányzati szupergányolásokra. És ezek után még csodálkoznak az urak, hogy az érdi polgár inkább maga végzi el a munkát?

Az ilyen vérlázító posztok és az emberek vegzálása helyett inkább el kellene bujdosnia szégyenében az alpolgármesternek és az egész városvezetésnek.

kép: Bács István Facebook oldal

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5214386876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása