MUNKAGÉPEKKEL ESTEK NEKI: 9 tonna illegális hulladékot takarítottak el
2018. november 23. írta: Cseri Pali

MUNKAGÉPEKKEL ESTEK NEKI: 9 tonna illegális hulladékot takarítottak el

hulladek_erd.jpg

9 tonna illegálisan lerakott hulladékkal lett kevesebb egy bejelentés hatására, a Pest megyei Százhalombatta város külterületén.

A hulladekvadasz.hu -ra még a 2018. november elején beérkezett bejelentést továbbítása után pár napra a területet megtisztították. Az illetékes szervek a helyszín bejárása után elrendelték annak kitakarítását, amit komoly munkagépek segítségével pucoltak ki a mindent elborító mocsoktól.

A Százhalombatta Város Önkormányzata kérésére a területet nagy erőkkel, többféle munkagéppel és több alkalmazottal takarította ki a SZÁKOM Nonprofit Kft.

Mint kiderült a nem csak a bejelentés helyszíne, hanem annak távolabbi környezete is illegális hulladéklerakásokkal szennyezett. A gyors és alapos takarítási munkálatoknak köszönhetően a megbízott cég felszámolta a bejelentésben tapasztalható problémákat.

(hulladékvadász)

 

Fotó: hulladékvadász

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8714388742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása